Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Maradj a célodnál! Bemutatjuk az új indikátorunkat: az Admiral Profit-Loss-t

Március 01, 2018 11:34

Kedves Trader,

Minden kereskedő számára elengedhetetlen, hogy mindenen rajta tartsa a szemét és közben a céljánál maradjon. Jó híreink vannak számodra! Az új „Admiral Profit-Loss" indikátorunk segít neked, hogy könnyebben figyeld a nyitott pozícióidat! Egyszerű, átlátható és könnyen személyre szabható az igényeidnek megfelelően.

Ez az új indikátor be van integrálva a MetaTrader Supreme Edition bővítménybe, a fantasztikus eszközcsomagunka, amely az MT4 és MT5 kereskedési platformokon használható és lehetővé teszi, hogy több mint 60 eszközzel pörgesd fel a MetaTrader-ed!

Milyen előnyei vannak az új indikátornak?

Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobbak az életben! Az Admiral Profit-Loss segítségével megnézheted a jelenlegi profit vagy veszteség szintjeit a nyitott pozícióidnak, közvetlenül az MT4 vagy MT5 chartodról. A zöld kör azt mutatja, hogy mekkora profitban vagy, a piros kör pedig, hogy mekkora veszteségben vagy.

További funkciók:

 • Változtasd úgy a kör méretét az indikátor beállításainál, ahogyan csak szeretnéd
 • A „Close All" funkció segítségével a lehető leggyorsabb módon zárhatod be az összes nyitott pozíciódat az adott kereskedési instrumentumon (ehhez meg kell nyitnod a Mini Terminált a chartod oldalán)
 • Állítsd be, hogy hova szeretnéd tenni az indikátort, azzal, hogy a chartodon bármerre mozgatod

Forrás: DAX 30 CFD, Admiral Markets MT5 Supreme Edition, 2018.02.21

Hogyan szerezhetem meg az indikátort?

Kérjük, töltsd le és telepítsd a MetaTrader Supreme Edition bővítményt az MT4 és az MT5-re.

*Ez akkor is szükséges, ha a MetaTrader Supreme Edition korábbi verzióját használod

Végül, de nem utolsó sorban

Az új indikátor kizárólag az Admiral Markets traderek számára elérhető! A teljes MetaTrader Supreme csomag széles választékú, innovatív eszközöket tartalmaz, amelyek a Te aktív kereskedésed fejlődését szolgálják, beleértve:

 • Mini Terminál – gyors és könnyű Egy kattintásos kereskedés
 • Megbízás Létra – a függő és piaci megbízások nyitását szuper egyszerűvé varázsolja
 • Admiral Connect – professzionális kereskedői elemzések
 • Egy kiterjesztett indikátor csomag – Gyertya Visszaszámláló, Napi legmagasabb és legalacsonyabb érték a chaton és még sok más;

Büszkén mondhatjuk, hogy ez a csomag INGYENESEN letölthető és a Demo és az Éles számlákon is működik. Próbáld ki már ma!

Amennyiben bármi kérdésed vagy visszajelzésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Itt vagyunk Neked!

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.