76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Új CFD marginkövetelmények olyan top részvényeken mint például az Apple, a Google vagy akár a Netflix!

Augusztus 27, 2019 15:24

Kedves Kereskedő!

Augusztus 26. hétfőtől kezdődően az Admiral Markets megemeli a tőkeáttételt a szakmai ügyfelek számára az Admiral.Markets és az Admiral.MT5 számlákon számos népszerű részvény CFD esetében!

Csak hogy néhány részvény CFD-t említsünk, amelyet érint a változás: Apple, Amazon, BMW, Facebook, Google, IBM, Netflix és Tesla. Az elérhető tőkeáttétel pedig duplájára emelkedik, azaz 1:10-es ről 1:20-asra módosul.

Ez azt jelenti, hogy a szakmai ügyfelek mostantól ezeken az instrumentumokon csupán 5%-os margin mellett nyithatnak pozíciókat.

A kedvező változásban érintett instrumentumok teljes listája:

#AA, #AAPL,#ABI, #AD, #AIR, #ALV, #AMZN, #AXP, #BA, #BABA, #BAC, #BAS, #BAYN, #BBVA, #BMW, #BN, #BNP, #CAT, #CSCO, #CVX, #DAI, #DBK, #DIS, #DPW, #DTE, #EOAN, #FB, #FP, #GE, #GLE, #GOOG, #HD, #HPQ, #IBM, #INGA, #INTC, #ITX, #JNJ, #JPM, #KO, #MCD, #MMM, #MRK, #MSFT, #NFLX, #ORA, #PFE, #PG, #PHIA, #SAN, #SAP, #SIE, #SNAP, #T, #TEF, #TRV, #TSLA, #TWTR, #UNA, #UTX, #VZ, #WMT, #XOM.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az új tőkeáttétel a már meglévő és az újonnan nyitott pozíciókra is érvényes.

Amennyiben bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, kérjük, keresd fel a kapcsolattartódat!

Üdvözlettel:

Admiral Markets

Forex számla