Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Margin-szint emelkedés a görög helyzet miatt. 2015.07.06

Július 06, 2015 15:11


Kedves Ügyfelünk!

A folyamatban lévő görög adósságtartozással kapcsolatos tárgyalások és a megemelkedett volatilitásnak köszönhetően az Admiral Markets a következő változtatásokat vezeti be a margin-követelményekkel kapcsolatban: 2015 július 3-án 18 órától a fedezeti követelmény az összes instrumentumon kétszeres értékre emelkedik.
Továbbá az extrém piaci helyzet és a likviditás hiánya miatt a piacon megszokott spread értékek megemelkedhetnek. Ezen tényezők miatt előfordulhatnak a megadott árszinttől eltérő áron teljesülő pozíciók.
Amennyiben új pozíciót szeretne felvenni és/vagy a meglévőt tartani, kérjük ellenőrizze a pozíció méretét, illetve további betétet helyezzen el a számláján a biztonságos kereskedéshez.
Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.