Margin-szint emelkedés a görög helyzet miatt. 2015.07.06

Július 06, 2015 15:11


Kedves Ügyfelünk!

A folyamatban lévő görög adósságtartozással kapcsolatos tárgyalások és a megemelkedett volatilitásnak köszönhetően az Admiral Markets a következő változtatásokat vezeti be a margin-követelményekkel kapcsolatban: 2015 július 3-án 18 órától a fedezeti követelmény az összes instrumentumon kétszeres értékre emelkedik.
Továbbá az extrém piaci helyzet és a likviditás hiánya miatt a piacon megszokott spread értékek megemelkedhetnek. Ezen tényezők miatt előfordulhatnak a megadott árszinttől eltérő áron teljesülő pozíciók.
Amennyiben új pozíciót szeretne felvenni és/vagy a meglévőt tartani, kérjük ellenőrizze a pozíció méretét, illetve további betétet helyezzen el a számláján a biztonságos kereskedéshez.
Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.