Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Mekkora a szükséges védelem? Mondd el az ESMA-nak, mit gondolsz

Január 31, 2018 14:30

Kedves Traderek!

Az Európai Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság (ESMA) jelenleg olyan intézkedéseket vizsgál, amelyek drasztikus hatást gyakorolhatnak a Te kereskedésedre is.

A felülvizsgálat egyik kulcsfontosságú eleme a CFD kereskedésre vonatkozó margin követelmények. A mögöttes eszköztől függően a maximális rendelkezésre álló tőkeáttétel (és így a kapcsolódó margin) 5 és 30 között lenne, ami azt jelentené, hogy a fő ok, amiért valaki a CFD kereskedés mellett dönt – a tőkeáttétel erőteljes hatása –, már kevésbé lesz vonzó.

Jelenleg az Admiral Markets UK Ltd. lehetővé teszi számodra a tőkeáttétel szint kiválasztását. Minden ügyfél eldöntheti, hogy a 10, 50 vagy maximum 500 tőkeáttétel alkalmas-e a számára. A tőkeáttétel hatása az esetleges nyereséget, de a veszteségeket is megsokszorozhatja. Minél nagyobb a tőkeáttétel, annál nagyobb a potenciális profit, de egyben a potenciális veszteség is. Erről többet tudhatsz meg a kockázatkezelés fül alatt a weboldalunkon.

MEGJEGYZÉS: Tudj meg többet az ESMA javaslatokról (angolul).

Eljött az idő, amikor a TE véleményed is számít!

Ha szeretnél véleményt nyilvánítani erről a témáról az ESMA-nak, itt van a TE lehetőséged! Az ESMA minden piaci résztvevő számára lehetővé teszi az online észrevételek megtételét 2018. február 5-ig.

Mondd el a véleményed és küldd el a válaszodat közvetlenül az ESMA-nak még ma! Ennek érdekében csupán fel kell menned az ESMA oldalára és követned az ott feltüntetett instrukciókat és elküldened egy e-mailt, amely a visszajelzésedet tartalmazza, a CFECFDBO@esma.europa.eu címre.

Előre is szeretnénk megköszönni, hogy megosztottad a véleményedet az ESMA-val. Mi az Admiral Markets UK Ltd-nél mindig szívesen fogadjuk a szükséges és szigorú szabályozásokat – azonban úgy gondoljuk, hogy a mértékletességre mindig emlékezni kell. Segítségeddel biztosíthatjuk, hogy ez a pénzügyi terület mindenkit tisztességesen kezel.

Az ESMA február 5. (hétfő) előtt a piaci szereplőkkel konzultációt folytat. Még nem ismert a dátum, amitől az aktuális változások életbe lépnének – ha lesznek ilyenek. Ha bármiféle változásról döntenek, természetesen tájékoztatjuk az ügyfeleinket.

Mi a rendelkezésedre állunk!

Ha további kérdésed adódna ezzel kapcsolatosan, vagy bármelyik szolgáltatásunkra nézve, kérjük, keress fel minket.

Üdvözlettel:

Admiral Markets UK Ltd.

U.I.: Az Admiral Markets UK Ltd. eddig is biztosította a lehető legjobb védelmi intézkedéseket, többek között:

 • Választható tőkeáttétel – ellentétben sok versenytársunkkal, lehetővé tesszük, hogy kiválaszd az a tőkeáttételt, amely kényelmesen megfelel a számodra. Függetlenül attól, hogy 10 vagy maximum 500-at választasz – az egész rajtad múlik!
 • Negatív egyenleg elleni védelmi irányelvek – a további kötelezettségek elleni védelem
 • Kockázatkezelési oktatás – átlátható és teljes, mint amilyennek lennie kell.
 • Személyes kockázatkezelés korlátozás nélkül – pl. Stop Loss minimális távolságok nélkül

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.