76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

MetaTrader kompatibilitási probléma a MacOS Catalinával

Október 15, 2019 18:45

Kedves kereskedők,


Ez az üzenet csak azokra vonatkozik, akik a MetaTrader for Mac alkalmazást használják.

Sajnos a MacOS legújabb frissítése, a Catalina egy kompatibilitási problémát hozott magával, amely megakadályozza, hogy a MetaTrader programok a továbbiakban működjenek a platformon. Javasoljuk MacOS-alapú felhasználóink számára, akik a kereskedést a Mac platformon folytatni szeretnék, hogy ameddig a megoldás rendelkezésre nem áll, halasszák el a frissítést.

Ez idő alatt az érintett felhasználók folytathatják a kereskedést a webtrader portálon keresztül, vagy telepíthetik a Windows rendszert Mac rendszerükre második operációs rendszerként, illetve használhatnak virtualizációs szoftvereket, mint például a Parallels.

A PC-t vagy a Windows platformot használó kereskedőket ez nem érinti, ők gond nélkül folytathatják a kereskedést.

Ha további kérdései merülnek fel ezzel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.


Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kereskedj a piacokon a böngésződből a WebTrader-en keresztül

Az Admiral Markets hozzáférést nyújt a Metatrader 5-ben történő kereskedéshez a böngésződ segítségével. Szerezd meg az ingyenes valós idejű piaci adatokat, a technikai elemzéseket, valamint szerezz hozzáférést többezer kereskedési instrumentumhoz, amelyekbe befektethetsz. Kezd meg a kereskedési utadat a lenti képre kattintva!

MetaTrader 5