Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Fedezd fel a MetaTrader 5 legújabb eszközeit és funkcióit!

November 05, 2018 13:24

MT5 Admiral Markets

Nagy izgalommal jelentjük be, hogy október 26-tól a MetaQuotes új eszközöket vezetett be, amelyekkel fejlesztheted a MetaTrader 5 kereskedési tapasztalatod.

Az MT5 a világ első számú multi-eszköz platformja, amely hozzáférést nyújt a kereskedők számára többezer piachoz, kereskedési robothoz, kiváló grafikonokhoz, ingyenes piaci adatokhoz és még sok máshoz. Ezekkel az új szolgáltatásokkal a kereskedők még jobb eredményekre számíthatnak.

Íme, egy áttekintés a legjobb négy funkció a legújabb kiadásból:

1.funkció: Különálló grafikonok és kereskedési terminál

Ha több monitoron kereskedsz, boldogan fogod felfedezni, hogy most már különválaszthatod a pénzügyi szimbólumok grafikonjait a kereskedési terminál ablaktól.

Ezzel az új szolgáltatással az egyik ablakba elhelyezheted a platformod különböző adatait, hogy tanulmányozd a számlakivonatodat, egy másik ablakban elhelyezhetsz pénzügyi grafikonokat, hogy figyeld a piacot.

Egy különálló eszközkészlettel alkalmazhatsz indikátorokat és már elemzési eszközöket, anélkül, hogy a monitorok között váltogatnál.

2.funkció: Natív mini grafikonok

MT5 funkciók

Egy másik új funkció a natív mini chartok, azaz, hogy behúzhatsz egy mini chartot a főképernyődre, könnyedén átméretezheted és a legjobb helyre igazíthatod, hogy segítse a kereskedésedet.

Vedd figyelembe, hogy bár ez az új natív mini chart könnyedén használható, ez csupán az MT5 idősíkjait és grafikonjait támogatja. A MetaTrader Supreme Edition mini chartjaival használhatod a tick chartot vagy időtől független chartokat, például a Kagi, Renko és még sok mást. Emellett indikátorokat is adhatsz hozzá.

3.funkció: Azonnali hozzáférés az oktatási anyagokhoz

MT5 cikkek

A kereskedők hozzáférhetnek a MetaTrader 5-ön belül több mint 600 cikkhez, amelyeket az MQL5.community-n publikálnak, beleértve az újonnan közzétett cikkeket. Ez a funkció egy új fülön érhető el.

És ez még csak néhány a sok új funkció közül. A MetaTrader 5 új funkcióinak részletes bemutatásáért, kérjük, nézd meg a MetaQuotes weboldalon közzétett közleményt.

Az Admiral Markets a MetaTrader 5 platformot választotta, hogy támogassa az ügyfeleit, hogy a lehető legjobb kereskedési élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodjanak. Ezek az újítások lehetővé teszik, hogy a kereskedők minden olyan eszközhöz és funkcióhoz hozzáférjenek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egyetlen platformon belül sikerrel járjanak.

Tudtad, hogy a MetaTrader Supreme Edition bővítménnyel a fő terminál ablaktól különálló chartok az Admiral Markets ügyfelei számára évek óta elérhetők? Ha szeretnéd látni az összes haladó eszközt, és még több ingyenes szolgáltatással szeretnél gazdagodni, itt tudod letölteni a MetaTrader Supreme Edition-t.

Amennyiben új vagy a kereskedésben, próbáld ki az MT5-öt azzal, hogy nyitsz egy ingyenes demo számlát.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.