Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Minden jó, ha a vége jó

Június 29, 2016 12:06

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel jelentjük be, hogy az összes pénzügyi instrumentumon tapasztalt túlzott volatilitás ellenére, amit a brit EU elhagyásáról szóló 2016. június 23.-án tartott szavazás okozott:

  1. Nálunk nem volt semmilyen vészhelyzet a kereskedési szolgáltatásainkban,
  2. semmilyen negatív vagy kedvezőtlen hatással nem volt ez az esemény cégünk pénzügyeire,
  3. a negatív egyenleg elleni védelmi rendszerünk fedezte azon ügyfeleinket, akik nem megfelelően követték a jó kockázatkezelés és a piacelemzés gyakorlatát ezen időszak alatt - megfelelő kompenzációt fizetve 2016 június 27.-én.

Kérjük, azt is vedd figyelembe, hogy már visszaállítottunk minden korábban elrendelt kereskedési korlátozást ügyfeleink számláin, és újból a megszokott keretek közt folytatjuk szolgáltatásainkat, miközben a piacok továbbra is még nyugszanak a sokk után.

Köszönjük mindenkinek a folyamatos támogatást, és szerencsés kereskedést kívánunk a héten.

Üdvözlettel:
Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.