79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kezdj el kereskedni akár 1 eurós betéttel

Május 09, 2019 17:34

Kedves Kereskedő!

Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets csökkentette a minimális betétkövetelményeket az Zero.MT4 és az Invest.MT5 számlákon.

Az Zero.MT4 minimális betétkövetelménye 1000 euróról (vagy a számla devizanemében ennek megfelelő értékről) 200 euróra csökkent, miközben továbbra is igénybe vehető az Zero.MT4 számlák összes, már meglévő extrája:

  • Spread már 0 pip-től
  • Jutalék: 1,8 dollártól lot-onként és oldalanként
  • Nincs minimális kötési mennyiségre vonatkozó követelmény (kötési mennyiség már 0.01 lot-tól)
  • Kereskedj a világ legkedveltebb kereskedési platformján, a MetaTrader 4-en
  • Újdonság: Kereskedj olyan index CFD-kkel, mint például a DAX30, csupán 0.2 átlagos spread mellett – kifejezetten DAX skalpereknek kifejlesztve

Változás történt az Invest.MT5 számlákon is: Ezentúl a minimális betétkövetelmény 500 euróról (vagy a számla devizanemében ennek megfelelő értékről) 1 euróra csökkent!

Az Invest.MT5-tel a kereskedők több mint 4000 részvénybe, és több mint 200 ETF-be fektethetnek be közvetlenül a világ 15 legnagyobb részvénypiacán, az alább felsorolt extrák mellett:

  • Jutalék: 0.01 dollártól részvényenként
  • Kereskedj a világ első számú többfunkciós platformján, a MetaTrader 5-ön
  • Kezeld befektetéseidet és a trading portfóliódat egyaránt, az Admiral Markets Kereskedőtér fiókodból
  • A klasszikus befektetés: Részvények és ETF-ek tőkeáttétel nélkül, közvetlenül a MetaTrader-rel

Ahhoz, hogy megtapasztalhasd az Zero.MT4 és Invest.MT5 előnyeit, minden eddiginél alacsonyabb betételhelyezési követelmények mellett, hozz létre egy számlát még ma.

Üdvözlettel:

Admiral Markets

kereskedési számla