Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets kiterjeszti a Negatív Egyenleg Elleni Védelmet a Szakmai Ügyfelek felé

Június 19, 2018 21:06


Kedves Trader!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy módosítottuk a Negatív Egyenleg Elleni Védelmi irányelvünket, és az új verzió 2018. június 20-án lép hatályba.

Az alapvető változás az, hogy az új irányelv kiterjeszti a negatív egyenleg elleni védelmet a szakmai ügyfelek számára, hasonló feltételekkel, amelyek jelenleg a lakossági ügyfelek számára elérhető.

Ez a változás arra irányult, hogy a negatív egyenlegek ellen védelmet nyújtson azoknak az ügyfeleknek, akik kérelmezték a szakmai kereskedési feltételeket, az Európai Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság (ESMA) által bevezetett maximális tőkeáttétel korlátozásait követően, amelyet 2018. július 30-án, hétfőn a kereskedési időszak nyitásánál fogunk végrehajtani.

Továbbá a dokumentum megfogalmazása frissítve lett annak érdekében, hogy az Admiral Markets Group más vállalatainak dokumentumaival összhangban legyen.

Úgy gondoljuk, hogy új irányelvünk értékeli a legújabb trendeket, ami ritka (ha nem teljesen egyedi ebben a pillanatban) az online kereskedésben, mivel egyik ismert pénzügyi szolgáltató cég sem nyújt jelenleg ilyen biztosítékot a " Pro "ügyfelek számára.

Az új irányelvnek köszönhetően, a Volatility Protection beállításokkal kombinálva - amelyek segítenek megoldani a gyors piacokra jellemző legfontosabb problémákat - biztosak lehetünk abban, hogy most a „Pro" ügyfeleink számára valami olyat kínálunk, ami lényegesen különbözik más cégek kínálatától.

További információ a tőkeáttétel várható változásairól és az ügyfélkategóriák közötti különbségekről a Lakossági és Szakmai feltételek oldalon található.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 85% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.