Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets kiterjeszti a Negatív Egyenleg Elleni Védelmet a Szakmai Ügyfelek felé

Június 19, 2018 21:06


Kedves Trader!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy módosítottuk a Negatív Egyenleg Elleni Védelmi irányelvünket, és az új verzió 2018. június 20-án lép hatályba.

Az alapvető változás az, hogy az új irányelv kiterjeszti a negatív egyenleg elleni védelmet a szakmai ügyfelek számára, hasonló feltételekkel, amelyek jelenleg a lakossági ügyfelek számára elérhető.

Ez a változás arra irányult, hogy a negatív egyenlegek ellen védelmet nyújtson azoknak az ügyfeleknek, akik kérelmezték a szakmai kereskedési feltételeket, az Európai Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság (ESMA) által bevezetett maximális tőkeáttétel korlátozásait követően, amelyet 2018. július 30-án, hétfőn a kereskedési időszak nyitásánál fogunk végrehajtani.

Továbbá a dokumentum megfogalmazása frissítve lett annak érdekében, hogy az Admiral Markets Group más vállalatainak dokumentumaival összhangban legyen.

Úgy gondoljuk, hogy új irányelvünk értékeli a legújabb trendeket, ami ritka (ha nem teljesen egyedi ebben a pillanatban) az online kereskedésben, mivel egyik ismert pénzügyi szolgáltató cég sem nyújt jelenleg ilyen biztosítékot a " Pro "ügyfelek számára.

Az új irányelvnek köszönhetően, a Volatility Protection beállításokkal kombinálva - amelyek segítenek megoldani a gyors piacokra jellemző legfontosabb problémákat - biztosak lehetünk abban, hogy most a „Pro" ügyfeleink számára valami olyat kínálunk, ami lényegesen különbözik más cégek kínálatától.

További információ a tőkeáttétel várható változásairól és az ügyfélkategóriák közötti különbségekről a Lakossági és Szakmai feltételek oldalon található.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.