79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Frissítés a nyersolaj-CFD-k kereskedési feltételeivel kapcsolatban

Május 20, 2020 15:38

Kedves Traderek!

Az Admiral Markets a következő változásokat hajtja végre az amerikai kőolaj kereskedési feltételeivel kapcsolatban, 2020. május 20., szerdától kezdődően:

1. Új WTI olaj CFD

Új "görgetett" CFD-t adtunk az amerikai kőolajhoz (szimbólum: CRUDOIL), kérjük, olvasd el az összes erre vonatkozó részletet a Kontraktus Specifikációkban.

Ennek az új instrumentumnak a bevezetése azért történik, hogy ügyfeleink számára lehetőséget biztosítsunk az amerikai nyersolajjal való kereskedésre a közelebbi határidős árképzés alapján, mivel a meglévő WTI szimbólumot korábban távolabbi határidős ügyletekre cseréltük, hogy elkerüljük az áprilisi negatív ár probléma megismétlődését.

Szimbólum

Árszint (19.05.2020)

Kulcs tényezők

WTI

$11

  • Görgetett CFD-kontraktus decemberi határidős alapon
  • A 2020 áprilisában bekövetkezett negatív ár előtt a közeli határidős kontraktuson alapult
  • Az árkülönbség a közeli határidős ügyletekhez képest automatikusan 0,61% -kal csökken napi szinten, tehát magasabb napon túli díj vonatkozik a Buy pozíciókra
  • Nincs lejárat

CRUDOIL

$32

  • Görgetett CFD-kontraktus mely közeli lejáraton alapul
  • Nincs magasabb napon túli díj
  • Nincs lejárat

_CrudeOilUS_

$32

  • Határidős CFD
  • Nincs napon túli díj (0)
  • Havi lejáratú

2. A WTI CFD napon túli díjainak változása (szimbólum: WTI)

A napon túli díjak (swap) a WTI CFD-n a következőkre módosultak:

long -260% évente

short + 10% évente

A szimbólumok long pozícióinál magasabb átváltási költséget kell alkalmaznunk, mivel a jelenlegi árazási modellt úgy tervezték, hogy fokozatosan felzárkózzon az áprilisi olajárak eseményét követő közeli havi határidős ügyletekhez, ahogyan azt a Kontraktus Specifikáció leírja.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.