Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Olasz parlamenti választások - Változások a kereskedési órákban

Március 01, 2018 18:30

A piaci bizonytalanság egyre nagyobb az olasz parlamenti választások körül, amely 2018. március 4-én vasárnap lesz. A helyzetből adódóan hozunk néhány változtatást, amely hatással lehet a kereskedésedre.

A változások a következők lesznek:

1. A maximális tőkeáttétel csökkentése a devizapárokon 1:200-ra.

2. A maximális tőkeáttétel csökkentése cash index CFD-ken 1:100-ra

A változások a piaci zárásnál 3 órás távlatban lépnek életbe az adott instrumentumokra 2018. március 2-án pénteken és 2018. március 5. hétfő déli 12:00 (EET) óráig tartanak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a változások a nyitott pozíciókra is életbe lépnek, amely megnövekedett margin követelményeket eredményezhet a számládon.

Kérjük, figyelj a megnövekedett kockázatra az olasz választások előtt és után, beleértve:

 • az éles mozgásokat a piaci árakon, különösen az EUR alapú CFD-ken és devizapárokon, amelyek EUR-t tartalmaznak
 • a jelentős árréseket a kereskedési időszakok között – különösen a kereskedési időszak zárása (március 2-án pénteken) és nyitása (március 5-én hétfőn) között
 • limitált likviditást, amely magasabb számú megbízás elutasítást és nagyobb slippage-t okozhat.

A fent leírt módosításokon kívül az Admiral Markets fenntartja a jogot, hogy további változásokat tegyen az olasz választás körül lévő piaci helyzet függvényében. Az erről szóló bejelentéseket a honlapunkon közzé tesszük, és e-mailben vagy a MetaTraderben egy belső levélben kiküldjük. Az ilyen változások közé tartozik, de nem kizárólagosan:

 • a margin követelmények növekedése más instrumentumokon és további növekedés a margin követelményeken bármely instrumentumon;
 • további kereskedési korlátozások vagy a feltételek növekedése bármely fent említett módosításon

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.