79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Olasz parlamenti választások - Változások a kereskedési órákban

Március 01, 2018 17:30

A piaci bizonytalanság egyre nagyobb az olasz parlamenti választások körül, amely 2018. március 4-én vasárnap lesz. A helyzetből adódóan hozunk néhány változtatást, amely hatással lehet a kereskedésedre.

A változások a következők lesznek:

1. A maximális tőkeáttétel csökkentése a devizapárokon 1:200-ra.

2. A maximális tőkeáttétel csökkentése cash index CFD-ken 1:100-ra

A változások a piaci zárásnál 3 órás távlatban lépnek életbe az adott instrumentumokra 2018. március 2-án pénteken és 2018. március 5. hétfő déli 12:00 (EET) óráig tartanak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a változások a nyitott pozíciókra is életbe lépnek, amely megnövekedett margin követelményeket eredményezhet a számládon.

Kérjük, figyelj a megnövekedett kockázatra az olasz választások előtt és után, beleértve:

  • az éles mozgásokat a piaci árakon, különösen az EUR alapú CFD-ken és devizapárokon, amelyek EUR-t tartalmaznak
  • a jelentős árréseket a kereskedési időszakok között – különösen a kereskedési időszak zárása (március 2-án pénteken) és nyitása (március 5-én hétfőn) között
  • limitált likviditást, amely magasabb számú megbízás elutasítást és nagyobb slippage-t okozhat.

A fent leírt módosításokon kívül az Admiral Markets fenntartja a jogot, hogy további változásokat tegyen az olasz választás körül lévő piaci helyzet függvényében. Az erről szóló bejelentéseket a honlapunkon közzé tesszük, és e-mailben vagy a MetaTraderben egy belső levélben kiküldjük. Az ilyen változások közé tartozik, de nem kizárólagosan:

  • a margin követelmények növekedése más instrumentumokon és további növekedés a margin követelményeken bármely instrumentumon;
  • további kereskedési korlátozások vagy a feltételek növekedése bármely fent említett módosításon

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.