79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Óriási mozgások a GBP-s párokon

Október 07, 2016 16:52

Kedves Ügyfelünk!

2016. október 7.-én péntek hajnalban, óriási ármozgások voltak a GBP-s (angol font) párokon. Hírek, pletykák, és a "Hard Brexit" mozdított ekkorákat a piacokon.

Extrém volatilitás, jelentős szakadások (gap-ek) magasabb slippage és spreadek jellemezték ezeket a piaci eseményeket.

Ugyan ezek az események nagyon ritkák - de attól még részei sajnos valós piaci kockázatoknak. Pont ebből kifolyólag nagyon fontos számunkra a kockázatkezelés oktatása, ezért most külön felhívnánk a figyelmedet az oktatás fül alatt az erről a részről szóló fejezetre.

Az Admiral Markets UK-nél számos egyéb védelmi rendszer is van, amit használni tudsz: ilyen pl a negatív balance elleni védelem. Ha a számlád átcsúszna negatív egyenlegbe, akkor ez az Admiral Markets Uk által kompenzálva lesz.

Ha bármi egyéb kérdésed van, ne habozz keresni minket.

Üdvözlettel
Az Admiral Markets csapataAz Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.