Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Óriási mozgások a GBP-s párokon

Október 07, 2016 18:52

Kedves Ügyfelünk!

2016. október 7.-én péntek hajnalban, óriási ármozgások voltak a GBP-s (angol font) párokon. Hírek, pletykák, és a "Hard Brexit" mozdított ekkorákat a piacokon.

Extrém volatilitás, jelentős szakadások (gap-ek) magasabb slippage és spreadek jellemezték ezeket a piaci eseményeket.

Ugyan ezek az események nagyon ritkák - de attól még részei sajnos valós piaci kockázatoknak. Pont ebből kifolyólag nagyon fontos számunkra a kockázatkezelés oktatása, ezért most külön felhívnánk a figyelmedet az oktatás fül alatt az erről a részről szóló fejezetre.

Az Admiral Markets UK-nél számos egyéb védelmi rendszer is van, amit használni tudsz: ilyen pl a negatív balance elleni védelem. Ha a számlád átcsúszna negatív egyenlegbe, akkor ez az Admiral Markets Uk által kompenzálva lesz.

Ha bármi egyéb kérdésed van, ne habozz keresni minket.

Üdvözlettel
Az Admiral Markets csapataKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.