76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

2019: Orosz Egység Napja. Változások a kereskedési órákban

November 04, 2019 01:33

Kedves Traderek!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy 2019. november 4-én, hétfőn a következő valutapárok nem lesznek elérhetők az „Orosz Egység Napja" ünnep miatt:

USD / RUB

EUR / RUB

2019. november 5-től visszaállnak a normál kereskedési órák.

Érdemes megjegyezni: A "normál órák" instrumentumtól függően változnak. Kérjük, az egyes instrumentumokra vonatkozó részleteket weboldalunkon, a Kontraktus Specifikációkban ellenőrizzétek.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az ünnepi időszakokban sokkal nagyobb a kockázata a nyitott pozíciók fenntartásának, és a függőben lévő megbízásoknak. Ezen kívül a megadott kereskedési órákat egyes tőzsdék vagy likviditásszolgáltatók szintén megváltoztathatják. Továbbá az ilyen időszakok növelik a szélesebb spreadek valószínűségét a piacon lévő alacsonyabb likviditás miatt.

Figyelmetekbe ajánljuk, hogy amíg a rubel kereskedése nem lesz elérhető, az Admiral Marketsnek még 40+ kereskedhető CFD-je áll a rendelkezésetekre. Találjátok meg ma a következő instrumentumot a kereskedésre!

Üdvözlettel,

Admiral Markets

Kezdj el kereskedni