Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Plusz változások a kereskedésben a BREXIT szavazás miatt

Június 15, 2016 21:23

Kedves Ügyfelünk!

A piaci bizonytalanság egyre inkább növekszik a 2016.június 23.-ai BREXIT szavazás miatt. Erre válaszként újabb, kiegészítő változásokat kell bevezetnünk a kereskedési kondíciókban, erre az időszakra.

Azok mellett a változtatások mellett, amiket már korábban is jeleztünk a GBP-s párokon, instrumentumokon:

 • növeljük a margin követelményeket minden EUR-alapú instrumentumon,
 • megtiltjuk új pozíciók megnyitását a kevésbé likvid Euro alapú devizapárokon.

A június 20.-ai hétfőipiacnyitástól kezdődően, június 27.-én 13 óráig a következő változások lesznek érvényben:

 • A margin követelmények minden devizapáron, amiben angol font (GBP) van és a [FTSE100] index CFD-n ötszörösére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon.
 • Valamint kétszeresére emelkedik a margin az Admiral.Prime számlákon.
 • Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s és EUR-os párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a fent jelölt időszakban (Close Only módban lesznek)

Ezeken felül 2016 június 23.-án egész nap (00:00 - 24:00 EET), valamint június 24.-én 12 óráig (EET) a következők lépnek még életbe:

 • A margin követelmények minden devizapáron, amiben EURO (EUR) van 2,5- szeresére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon.
 • Valamint kétszeresére emelkedik a margin az Admiral.Markets tipusú számlákon a következő CFD-ken: [DAX30], [CAC40], [IBEX35], [STOXX50], #Bund.

A Változások Összefoglalása:

1.1.Új tőkeáttétek az Admiral.Markets számlákon


1.2.Új tőkeáttétek az Admiral.Prime számlákon

1.3.Új tőkeáttétek az Admiral.Classic számlákon

Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s és EUR-os párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a június 20.-ai hétfői piacnyitástól kezdődően, június 27.-én 13 óráig. A korlátozás (Close Only mode) a következő párokon lesz érvényben: EUR/CAD, EUR/NZD, EUR/CZK, EUR/HUF, EUR/MXN, EUR/NOK, EUR/PLN, EUR/RUB, EUR/SEK, EUR/ZAR, GBP/CAD, GBP/NZD, GBP/CZK, GBP/HKD, GBP/MXN, GBP/PLN, GBP/SGD, GBP/TRY, GBP/ZAR.

Emellett a belső átutalások, a Kereskedőtéren keresztül, GBP-s és EUR-os számlákra, vagy GBP-s és EUR-os számlákról, ideiglenesen elérhetetlenné válhatnak, június 23.-án csütörtökön, egész nap

Kérjük, hogy megfelelően vizsgáld meg a fenti változtatások, kereskedésedre gyakorolt lehetséges hatásait.

Kérjük, vedd figyelembe a megnövekedett kockázatokat, a Brexit szavazás előtt, alatt és után:

 • éles mozgások várhatóak, különösen a GBP-s devizapárokon.
  jelentős
 • GAP-ek (szakadások) jöhetnek létre az árfolyamokban.
 • Korlátozott likvidítás, ami a megbízások visszautasítását, vagy csúszását okozhatja.

A fent leírt módosítások mellett, az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy további módosításokat hajtson végre, a Brexit szavazás körüli piaci helyzettől függően, amiket vagya honlapon, vagy e-mail-ben vagy a MetaTrader belső levelezésében jelez.

 • Ez magában foglalja, de nem kizárólagosan, a megnövelt margin követelményeket A GBP-s, az EUR-os és más instrumentumokon,
 • illetve további kereskedési korlátozások bevezetését a szükséges időben.

Üdvözlettel:

Admiral MarketsKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.