Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Plusz változások a kereskedésben a BREXIT szavazás miatt

Június 15, 2016 21:23

Kedves Ügyfelünk!

A piaci bizonytalanság egyre inkább növekszik a 2016.június 23.-ai BREXIT szavazás miatt. Erre válaszként újabb, kiegészítő változásokat kell bevezetnünk a kereskedési kondíciókban, erre az időszakra.

Azok mellett a változtatások mellett, amiket már korábban is jeleztünk a GBP-s párokon, instrumentumokon:

 • növeljük a margin követelményeket minden EUR-alapú instrumentumon,
 • megtiltjuk új pozíciók megnyitását a kevésbé likvid Euro alapú devizapárokon.

A június 20.-ai hétfőipiacnyitástól kezdődően, június 27.-én 13 óráig a következő változások lesznek érvényben:

 • A margin követelmények minden devizapáron, amiben angol font (GBP) van és a [FTSE100] index CFD-n ötszörösére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon.
 • Valamint kétszeresére emelkedik a margin az Admiral.Prime számlákon.
 • Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s és EUR-os párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a fent jelölt időszakban (Close Only módban lesznek)

Ezeken felül 2016 június 23.-án egész nap (00:00 - 24:00 EET), valamint június 24.-én 12 óráig (EET) a következők lépnek még életbe:

 • A margin követelmények minden devizapáron, amiben EURO (EUR) van 2,5- szeresére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon.
 • Valamint kétszeresére emelkedik a margin az Admiral.Markets tipusú számlákon a következő CFD-ken: [DAX30], [CAC40], [IBEX35], [STOXX50], #Bund.

A Változások Összefoglalása:

1.1.Új tőkeáttétek az Admiral.Markets számlákon


1.2.Új tőkeáttétek az Admiral.Prime számlákon

1.3.Új tőkeáttétek az Admiral.Classic számlákon

Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s és EUR-os párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a június 20.-ai hétfői piacnyitástól kezdődően, június 27.-én 13 óráig. A korlátozás (Close Only mode) a következő párokon lesz érvényben: EUR/CAD, EUR/NZD, EUR/CZK, EUR/HUF, EUR/MXN, EUR/NOK, EUR/PLN, EUR/RUB, EUR/SEK, EUR/ZAR, GBP/CAD, GBP/NZD, GBP/CZK, GBP/HKD, GBP/MXN, GBP/PLN, GBP/SGD, GBP/TRY, GBP/ZAR.

Emellett a belső átutalások, a Kereskedőtéren keresztül, GBP-s és EUR-os számlákra, vagy GBP-s és EUR-os számlákról, ideiglenesen elérhetetlenné válhatnak, június 23.-án csütörtökön, egész nap

Kérjük, hogy megfelelően vizsgáld meg a fenti változtatások, kereskedésedre gyakorolt lehetséges hatásait.

Kérjük, vedd figyelembe a megnövekedett kockázatokat, a Brexit szavazás előtt, alatt és után:

 • éles mozgások várhatóak, különösen a GBP-s devizapárokon.
  jelentős
 • GAP-ek (szakadások) jöhetnek létre az árfolyamokban.
 • Korlátozott likvidítás, ami a megbízások visszautasítását, vagy csúszását okozhatja.

A fent leírt módosítások mellett, az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy további módosításokat hajtson végre, a Brexit szavazás körüli piaci helyzettől függően, amiket vagya honlapon, vagy e-mail-ben vagy a MetaTrader belső levelezésében jelez.

 • Ez magában foglalja, de nem kizárólagosan, a megnövelt margin követelményeket A GBP-s, az EUR-os és más instrumentumokon,
 • illetve további kereskedési korlátozások bevezetését a szükséges időben.

Üdvözlettel:

Admiral MarketsKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.