Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Pozíciók lezárása megszűnő instrumentumokon – 2017. december 1.

November 13, 2017 13:54

Kedves Trader!

Ez az üzenet a Admiral.Pro számlákkal rendelkező ügyfeleknek aktuális, akik az Admiral.Live szerveren vannak.

Az Admiral.Pro számlákról az Admiral.Markets számlákra való átállást követően – amely 2017. szeptember 21-én történt - most hozzáférésed lesz a hagyományos instrumentumokhoz (pl. EURUSD). Mindeközben, a megszűnő instrumentumok - a .Pro utótaggal rendelkező instrumentumok már csak Close Only módban érhetőek el.

Annak érdekében, hogy az átállás az Admiral.Markets instrumentumokra zökkenőmentesen történjen, szeretnénk kijelölni egy dátumot, amelyen a nyitott megbízások a „-Pro" utótaggal rendelkező megszűnő instrumentumokon bezáródnak, ezért ezeket a szimbólumokat eltávolíthatjuk a hatékonyság növelése érdekében.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pozíciók a „-Pro" utótagú megszűnő instrumentumokon (pl. EURUSD-Pro, [DAX]-Pro stb.) lezárulnak az utolsó dealing áron 2017. december 1-jén pénteken a hétvégi tervezett karbantartás részeként. Minden fennmaradó függőben lévő megbízás ezeken az instrumentumokon el lesz törölve ezen a napon.

Amennyiben nem látod a hagyományos Admiral.Markets instrumentumokat a kereskedési terminálban, kérjük kattints jobb gombbal a „Piacfigyelő"-re és válaszd az „Összes megjelenítése" opciót.

Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A legfrissebb kereskedési tippekért látogasd meg oktatás oldalunkat, ahol szemináriumokkal, cikkekkel és webináriumokkal segítünk a trader karriered fejlődésében.

Az Admiral Markets elnyerte a Legjobb Oktató díjat a UK Forex Awards 2016-on


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.