79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Pozíciók lezárása megszűnő instrumentumokon – 2017. december 1.

November 13, 2017 12:54

Kedves Trader!

Ez az üzenet a Admiral.Pro számlákkal rendelkező ügyfeleknek aktuális, akik az Admiral.Live szerveren vannak.

Az Admiral.Pro számlákról az Trade.MT4 számlákra való átállást követően – amely 2017. szeptember 21-én történt - most hozzáférésed lesz a hagyományos instrumentumokhoz (pl. EURUSD). Mindeközben, a megszűnő instrumentumok - a .Pro utótaggal rendelkező instrumentumok már csak Close Only módban érhetőek el.

Annak érdekében, hogy az átállás az Trade.MT4 instrumentumokra zökkenőmentesen történjen, szeretnénk kijelölni egy dátumot, amelyen a nyitott megbízások a „-Pro" utótaggal rendelkező megszűnő instrumentumokon bezáródnak, ezért ezeket a szimbólumokat eltávolíthatjuk a hatékonyság növelése érdekében.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pozíciók a „-Pro" utótagú megszűnő instrumentumokon (pl. EURUSD-Pro, [DAX]-Pro stb.) lezárulnak az utolsó dealing áron 2017. december 1-jén pénteken a hétvégi tervezett karbantartás részeként. Minden fennmaradó függőben lévő megbízás ezeken az instrumentumokon el lesz törölve ezen a napon.

Amennyiben nem látod a hagyományos Trade.MT4 instrumentumokat a kereskedési terminálban, kérjük kattints jobb gombbal a „Piacfigyelő"-re és válaszd az „Összes megjelenítése" opciót.

Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A legfrissebb kereskedési tippekért látogasd meg oktatás oldalunkat, ahol szemináriumokkal, cikkekkel és webináriumokkal segítünk a trader karriered fejlődésében.

Az Admiral Markets elnyerte a Legjobb Oktató díjat a UK Forex Awards 2016-on


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.