76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Szokásos rendszer-karbantartás, Január 11-12, 2020

Január 10, 2020 10:58

Kedves Traderek!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az Admiral Markets szokásos karbantartást fog végezni 2020. január 11-én és január 12-én. Ez a karbantartás a következő rendszerekre vonatkozik:

  • MetaTrader 4 és 5
  • WebTrader
  • Kereskedőtér

A karbantartás alapvetően nem befolyásolja a kereskedést, és a tranzakciókat. Ennek ellenére a fenti rendszerek használatakor megszakítások vagy lassúság léphetnek fel. Elnézést kérünk minden esetleges kellemetlenségért.

Üdvözlettel,

Admiral Markets

Ui: Miért nem használod fel ezt a leállást a kereskedési know-how javításához? Nézd meg oktatási kínálatunkat, beleértve az ingyenes webináriumokat is, és várakozás közben közben gyarapítsd kereskedési ismereteidet!

webináriumok