Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

A Lyft részvények már elérhetők az Admiral Marketsnél!

Április 03, 2019 14:54

A fuvarmegosztó startup cég, a Lyft részvényei az egekbe törtek március 29-én, a Szilícium-völgy első főbb 2019-es részvénykibocsátásának napján. A Lyft az IPO-ját részvényenként 72$-ra árazta be csütörtökön, majd egy tüskével az ár kiszúrt 21%-os emelkedéssel, egészen 87,24$-ig.

Hogyan vehetsz részt a Lyft kereskedésében?

Izgatottan jelentjük be, hogy az Admiral Markets lehetőséget biztosít a kereskedők számára, hogy Lyft részvényekbe fektethessenek Admiral.Invest számlával.

2019 április 1-jei kezdettel a Lyft részvények elérhetők befektetés céljából az összes Admiral.Invest számlával rendelkező Admiral Markets ügyfél részére.

Az Admiral.Invest-tel a kereskedőknek hozzáférésük van részvények és ETF-ek ezreihez a világ 15 legnagyobb részvénytőzsdéjéről, mindez a MetaTrader 5-el.

Miért az Admiral.Invest-en keresztül fektess be?

  • Saját portfóliót hozhatsz létre hosszútávú befektetésekkel
  • Potenciális passzív bevételt teremthetsz az osztalékfizető részvények által
  • A rendkívül korszerű MetaTrader 5 platformon intézheted ETF-ekbe és részvényekbe történő befektetéseidet
  • Már 500$-os minimális betéttel a számládon megkezdheted a befektetést
  • Részvényenkénti jutalékok mindössze 0,01$-tól, minimális 1$-os tranzakciós díjjal USA részvényeken
Egyszerűen csak jelentkezz be a Kereskedőtérbe és regisztrálj egy Admiral.Invest számlára, hogy elindulhass. Jelentkezz be a Kereskedőtérbe.részvény portfólió


Nyilatkozat:

A részvények értéke növekedhet és csökkenhet is, a világpiacok volatilitásának köszönhetően. Ez az anyag nem tartalmaz semmilyen befektetési tanácsot vagy befektetési döntés meghozatalára vonatkozó ajánlást, sem javaslatot vagy ösztönzést semmilyen pénzügyi eszközbe való befektetésre.Kérjük vegye figyelembe, hogy a kereskedési elemzés nem minősül megbízható előrejelzésnek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni teljesítményre vonatkozóan, mivel a körülmények az idő függvényében bármikor megváltozhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést hozna, kérjük tájékozódjon független befektetési tanácsadóknál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.