79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedj Slack-el az Admiral Markets-nél!

Június 21, 2019 12:42

Június 20-án csütörtökön a Slack bevezette részvényeit a New York-i tőzsdén, mely alkalomból a #WORK tőzsdeszimbólumot választotta.

A részvényekkel való kereskedés megnyitásakor a Slack részvények ára 35,5 dollár volt részvényenként, a vállalat teljes értéke pedig 23 milliárd dollár. Ez jelentősen magasabb, mint az előzetes becslés, amely 16 milliárd dollár volt.

A Slack 2018-as bevételei több mint 80%-al növekedtek, egészen 400 millió dollárra, mindemellett a Slack április végén magánbefektetőkön keresztül 1,2 milliárd dollárra tett szert.

Hogyan lehetsz részese te is ennek az izgalmas szituációnak?

Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets-nél már elérhetőek a Slack részvények az Invest.MT5 számlákon keresztül.

A Slack részvények 2019 június 20-tól váltak elérhetővé befektetésre, minden olyan Admiral Markets ügyfél számára, aki rendelkezik Invest.MT5 számlával.

Az Invest.MT5-tel a kereskedők részvények és ETF-ek ezreihez férhetnek hozzá a világ 15 legnagyobb tőzsdéjéről, mindezt a MetaTrader 5 platformon keresztül.

Miért az Invest.MT5-en keresztül fektess be?

  • Már 1 euró minimális depozittal számlát nyithatsz, és 0,01 dolláros részvényenkénti ártól befektethetsz, 1 dollár minimális tranzakciós díj mellett USA részvényeken
  • Ingyenes valós idejű piaci adatokhoz férhetsz hozzá, késések és extra költségek nélkül
  • Létrehozhatsz egy passzív jövedelemáramot az osztalékkifizetések összegyűjtése által
  • Valamint a világhírű MetaTrader 5 platformot használhatod, melyen sok különféle instrumentumon kereskedhetsz

Hogy elkezdhess befektetni, egyszerűen csak jelentkezz be a Kereskedőtérbe, és regisztrálj egy Invest.MT5 számlára!

Részvény