76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Fektess be mosolyogva az egyik legújabb szeptemberi IPO-ba

Szeptember 18, 2019 15:34

SmileDirect részvény

A hét legnagyobb IPO-ja, a SmileDirectClub 58,5 millió részvényének kibocsátása 23 dolláron, a 19–22 dolláros tartomány fölött. Ez a társaság 9 milliárd dolláros értékelését jelenti, amely majdnem háromszorosa a tavalyi 3,2 milliárd dolláros értéknek az utolsó finanszírozási körben!

Tehát mi a SmileDirectClub? A SmileDirectClub úgy gondolja, hogy mindenki megérdemel egy olyan mosolyt, amilyet szeretne. Hogyan érik el ezt? Fogkiegyenesítő termékekkel, amelyeket közvetlenül az ügyfélnek készítenek.

Míg a hagyományos fogszabályozási szakemberek 5000 és 8000 dollár között számítanak fel egy eljárást, a SmileDirectClub termékei gyakran 2000 dollár alatt vannak, és mindössze 6-10 hónap alatt új mosolyt adhatnak az ügyfeleknek. A 2014-ben alapított társaság 622 millió dollárra nőtt az értékesítés terén.

Hogyan vehetsz részt az izgalomban?

Az Admiral Markets most lehetőséget kínál a kereskedőknek arra, hogy az Invest.MT5 számla segítségével befektessenek a SmileDirectClubba!

Az Invest.MT5 lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy több mint 4000 részvénybe és több min 200 ETF-be fektessenek be, a világ első számú multi-eszköz platformjáról, a MetaTrader 5-ről. Íme az Invest.MT5 számla megnyitásának néhány előnye:

  • Fektess be már ma minimális betéttel, mindössze 1 eurótól!
  • Kezeld a befektetési és kereskedési portfólióid egyetlen Kereskedőtér fiókból
  • Diverzifikáld a portfóliódat akár hosszú távú befektetésekkel, a rövid távú kereskedéseid mellett
  • Hozz létre potenciális passzív jövedelmet osztalékfizető részvényekkel
  • Részvényenként mindössze 0,01 USD-től kezdődő jutalékok, 1 dolláros minimális tranzakciós díjakkal az amerikai részvényeken

Készen állsz az indulásra? Jelentkezz be a Kereskedőtérbe és indítsd el az Invest.MT5 számlára történő jelentkezésed.