Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

SNAPCHAT és az USA részvény CFD-k kereskedési feltételeinek újdonságai

Március 20, 2017 17:25

Kedves Trader,

A CFD feltételek legutóbbi sikeres javítása sok ügyfelünket inspirált arra, hogy aktívabban kereskedjen.

Örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink meg vannak elégedve velünk, ezért úgy döntöttünk, hogy még tovább javítjuk a CFD feltételeinket 2017. márc. 14. keddtől.

Új részvény CFD instrumentumok

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Snap Inc. (Snapchat) #SNAP instrumentumot hozzáadtunk a CFD részvények listájához. A 2011-ben alapult Snapchat egy népszerű üzenetküldő szociális hálózat, amelyet kifejezetten mobil felhasználókra terveztek. Ma körülbelüli közel 7 milliárd videómegtekintése van naponta, és meglehetősen gyors ütemben halad előre.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az új instrumentum, az Admiral.Markets számlákon az AM-Live2 kereskedési szerveren lesz elérhető, mivel új instrumentumokat már nem adunk az Admiral-Pro számlák szervereihez. Ezért, amennyiben Admiral-Pro számlád van, kérjük nyiss egy új Admiral.Markets számlát és belső transzferrel utalj át rá a Kereskedőtérben.

Új minimális kontraktus méret, kontraktus lépésköz és kereskedési időszak az összes USA CFD részvényre.

Ez nemcsak a már meglévő ajánlatunkról szól, 2017 március 20-tól (hétfőtől) néhány változás lép életbe a kereskedési feltételekben az USA CFD részvényeken. Megváltoztatjuk a minimális jutalékot, csökkentjük a minimális lot méretet, csökkentjük a lépésközt, ezért mostantól akár 1 részvénytől kezdve képes leszel kereskedni.

Az USA részvény CFD változások legfontosabb tulajdonságai:

 • Jutalék - 2 pip körönként
 • Minimális jutalák – 2 USD körönként
 • Új minimális kontraktus méret, részvény - 1 részvény
 • Új kontraktus lépésköz – 1 részvény
 • Új pip érték/ minimális kontraktus – 0.01 USD
 • Új 3 napos swapok – Péntek
 • Új kereskedési órák (EET) – 16:35-23:00 Hétfő-Péntek*

Az Admiral Markets számára mindig Te vagy az első helyen. Ezért, ha bármi kérdésed van, vagy szükséged van további információkra, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kereskedési időszakban történő változások szerint az USA óraátállítása miatt március 12. és március 26. között a kereskedési órák korábban nyílnak és zárnak.

Üdvözlettel,

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.