Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

SNAPCHAT és az USA részvény CFD-k kereskedési feltételeinek újdonságai

Március 20, 2017 17:25

Kedves Trader,

A CFD feltételek legutóbbi sikeres javítása sok ügyfelünket inspirált arra, hogy aktívabban kereskedjen.

Örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink meg vannak elégedve velünk, ezért úgy döntöttünk, hogy még tovább javítjuk a CFD feltételeinket 2017. márc. 14. keddtől.

Új részvény CFD instrumentumok

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Snap Inc. (Snapchat) #SNAP instrumentumot hozzáadtunk a CFD részvények listájához. A 2011-ben alapult Snapchat egy népszerű üzenetküldő szociális hálózat, amelyet kifejezetten mobil felhasználókra terveztek. Ma körülbelüli közel 7 milliárd videómegtekintése van naponta, és meglehetősen gyors ütemben halad előre.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az új instrumentum, az Admiral.Markets számlákon az AM-Live2 kereskedési szerveren lesz elérhető, mivel új instrumentumokat már nem adunk az Admiral-Pro számlák szervereihez. Ezért, amennyiben Admiral-Pro számlád van, kérjük nyiss egy új Admiral.Markets számlát és belső transzferrel utalj át rá a Kereskedőtérben.

Új minimális kontraktus méret, kontraktus lépésköz és kereskedési időszak az összes USA CFD részvényre.

Ez nemcsak a már meglévő ajánlatunkról szól, 2017 március 20-tól (hétfőtől) néhány változás lép életbe a kereskedési feltételekben az USA CFD részvényeken. Megváltoztatjuk a minimális jutalékot, csökkentjük a minimális lot méretet, csökkentjük a lépésközt, ezért mostantól akár 1 részvénytől kezdve képes leszel kereskedni.

Az USA részvény CFD változások legfontosabb tulajdonságai:

  • Jutalék - 2 pip körönként
  • Minimális jutalák – 2 USD körönként
  • Új minimális kontraktus méret, részvény - 1 részvény
  • Új kontraktus lépésköz – 1 részvény
  • Új pip érték/ minimális kontraktus – 0.01 USD
  • Új 3 napos swapok – Péntek
  • Új kereskedési órák (EET) – 16:35-23:00 Hétfő-Péntek*

Az Admiral Markets számára mindig Te vagy az első helyen. Ezért, ha bármi kérdésed van, vagy szükséged van további információkra, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

*Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kereskedési időszakban történő változások szerint az USA óraátállítása miatt március 12. és március 26. között a kereskedési órák korábban nyílnak és zárnak.

Üdvözlettel,

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.