76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Az Admiral Markets összefog az Észtországi SOS Children’s Village-el

December 06, 2019 18:51

Az Admiral Markets nagyon örül, hogy az SOS Gyermekfalu #OlemeKoos társadalmi kampányának egyik mozgatórugója lehet. A kampány arra igyeszik felhívni a figyelmet, hogy a gyerekekkel minőségi időt töltsünk, ahelyett, hogy új játékokat vásárolnánk nekik. A játékok nem tudnak szeretetet adni a gyerekeknek, az emberek igen.

Az SOS Gyermekfalu társadalmi kampány célja a családdal töltött értékes idő megteremtése, a tárgyak és a technológia kultuszának visszaszorítása, valamint a nagyközönség tájékoztatása arról, hogy a Gyermekfalu nem tárgyi dolgok vásárlása céljából gyűjt adományokat, hanem hogy a legjobb szülőket megtalálhassa.

"Minden gyerek hiányolja a szülők figyelmét, szeretetét és közelségét. Sok olyan anya és apa van, akik időnként túl sok időt töltenek munkával. A #OlemeKoos kampány emlékeztet bennünket arra, ami valóban fontos az életben - a gyerekeinkkel töltött időre, "- nyilatkozott Szergej Bogatenkov, az Admiral Markets AS vezérigazgatója.

"Az SOS Gyermekfaluban a szülők nélküli gyerekeket szerető és gondoskodó otthonokban nevelik fel. 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a gyereknevelés területén. Nagyon nagyra értékelem a falu anyái és apái által végzett munkát, ahogy odaadást és szeretetet nyújtanak azoknak a gyerekeknek, akiknek korábban ebben nem volt részük. Ezért az Admiral Markets számára nagyon nagy megtiszteltetés és hálásak vagyunk, hogy az SOS Gyermekfalu nemes céljait támogathatjuk "- tette hozzá Bogatenkov.

http://www.sos-lastekyla.ee/oleme-koos