Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets további ETF-eket és ETF CFD-ket kínál a MetaTrader 5-ben

Augusztus 02, 2018 17:53

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a MetaTrader 5 kínálatunk újra bővül. Ezennel hozzáférést biztosítunk:

  • 306 új ETF CFD-hez az Admiral.MT5 számlákon;
  • 177 új ETF-hez az Admiral.Invest számlákon.

Ezek az új instrumentumok lehetővé teszik, hogy költségkímélő módon kényelmesen hozzáférj a különböző piacokhoz és iparági szegmensekhez, anélkül, hogy különálló részvényeket vagy egyéb eszközöket vásárolnál és anélkül, hogy külön jutalékot fizetnél. Az ETF kínálatunk most lefed több mint 30 kategóriát, beleértve a különböző részvényeket, amelyek más térségekhez tartoznak, a tőkésítési szinteket és az iparági szegmenseket, valamint az ETF követő indexeket, árupiaci termékeket, mezőgazdasági, devizákat és a fix hozamú instrumentumokat. Lényegében az ETF-ek lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen termékkel kereskedj!

Ezen kívül néhány ilyen instrumentum (pl. #SPXU, #TQQQ) beépített tőkeáttételt tartalmaz, így azok teljesítménye megsokszorozódik, összehasonlítva a követett eszközök árával.

Ez a módosítás számos olyan kereskedési és befektetési lehetőséget kínál, amely korábban nem állt rendelkezésre nálunk, így most egy még sokrétűbb kínálattal elérhető a MetaTrader 5 platform. Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget, hogy még jobban hangsúlyozzuk az MT5 platform iránti elkötelezettségünket, amely a nagyszámú kereskedési instrumentumok kezelésére nagy végrehajtási sebesség mellett is képes, és amely jelentősen felülmúlja elődjét - a MetaTrader 4-et.

Mindaddig, amíg az Admiral Markets Pro kínálatunk teljesen elérhető, az új instrumentumok egyelőre a szakmai ügyfelek számára elérhetők az első a 3 hónapban. Ha jelenleg lakossági ügyfél minősítésben részesülsz, az elsőbbségi időszak lejártát követően te is hozzáférhetsz ezekhez az instrumentumokhoz.

A további részleteket az új instrumentumokról keresd a Kontraktus Specifikáció részünkben és lépj velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed adódna.

Mit nevezünk ETF-eknek?

A tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) olyan értékpapírok, amelyek követik az indexeket, árupiaci termékeket, devizákat, kötvényeket és számos más eszközt. Ezekhez az alapokhoz mögöttes eszközök tartoznak, amelyek tulajdonjogát részvényekként osztják fel, amelyeket sima részvényekként kereskednek a tőzsdén.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.