Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets további ETF-eket és ETF CFD-ket kínál a MetaTrader 5-ben

Augusztus 02, 2018 17:53

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a MetaTrader 5 kínálatunk újra bővül. Ezennel hozzáférést biztosítunk:

  • 306 új ETF CFD-hez az Admiral.MT5 számlákon;
  • 177 új ETF-hez az Admiral.Invest számlákon.

Ezek az új instrumentumok lehetővé teszik, hogy költségkímélő módon kényelmesen hozzáférj a különböző piacokhoz és iparági szegmensekhez, anélkül, hogy különálló részvényeket vagy egyéb eszközöket vásárolnál és anélkül, hogy külön jutalékot fizetnél. Az ETF kínálatunk most lefed több mint 30 kategóriát, beleértve a különböző részvényeket, amelyek más térségekhez tartoznak, a tőkésítési szinteket és az iparági szegmenseket, valamint az ETF követő indexeket, árupiaci termékeket, mezőgazdasági, devizákat és a fix hozamú instrumentumokat. Lényegében az ETF-ek lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen termékkel kereskedj!

Ezen kívül néhány ilyen instrumentum (pl. #SPXU, #TQQQ) beépített tőkeáttételt tartalmaz, így azok teljesítménye megsokszorozódik, összehasonlítva a követett eszközök árával.

Ez a módosítás számos olyan kereskedési és befektetési lehetőséget kínál, amely korábban nem állt rendelkezésre nálunk, így most egy még sokrétűbb kínálattal elérhető a MetaTrader 5 platform. Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget, hogy még jobban hangsúlyozzuk az MT5 platform iránti elkötelezettségünket, amely a nagyszámú kereskedési instrumentumok kezelésére nagy végrehajtási sebesség mellett is képes, és amely jelentősen felülmúlja elődjét - a MetaTrader 4-et.

Mindaddig, amíg az Admiral Markets Pro kínálatunk teljesen elérhető, az új instrumentumok egyelőre a szakmai ügyfelek számára elérhetők az első a 3 hónapban. Ha jelenleg lakossági ügyfél minősítésben részesülsz, az elsőbbségi időszak lejártát követően te is hozzáférhetsz ezekhez az instrumentumokhoz.

A további részleteket az új instrumentumokról keresd a Kontraktus Specifikáció részünkben és lépj velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed adódna.

Mit nevezünk ETF-eknek?

A tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) olyan értékpapírok, amelyek követik az indexeket, árupiaci termékeket, devizákat, kötvényeket és számos más eszközt. Ezekhez az alapokhoz mögöttes eszközök tartoznak, amelyek tulajdonjogát részvényekként osztják fel, amelyeket sima részvényekként kereskednek a tőzsdén.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.