79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedj Uberrel az Admiral Markets-nél!

Május 14, 2019 17:57

Május 10-én pénteken az Uber 180 millió részvényt bocsátott ki az első nyilvános részvénykibocsátása alkalmával. A részvények ára 45 dollár volt, ami a 44 és 50 dollár közötti tervezett ártartomány kis híján legalacsonyabb ára, de az Uber értéke így is 82,4 milliárd dollárra növekedett.

Annak ellenére, hogy ez egyike volt a legnagyobb amerikai IPO-knak a történelem során, mégis úgy tűnik, hogy a kialakult túlkereslet azonnal lenyomta a részvényárat 8%-al. Ennek alapján, az Uber még így is bevételének nyolcszorosával indult el a nyilvános tőzsdei kereskedésbe, így érdemes rajtatartani a szemünket ezeken a részvényeken.

Hogyan lehetsz részese ennek az izgalmas szituációnak?

Örömmel jelentjük be, hogy az Uber részvények már elérhetők az Admiral Markets-nél, az Invest.MT5 számlákon keresztül.

2019. május 10-től az Uber részvényei elérhetők befektetésre az összes olyan Admiral Markets ügyfél számára, aki rendelkezik Invest.MT5 számlával.

Az Invest.MT5-tel a kereskedők részvények és ETF-ek ezreihez férhetnek hozzá a világ 15 legnagyobb tőzsdéjéről, mindezt a MetaTrader 5-ön keresztül.

Miért érdemes befektetni az Invest.MT5-en keresztül?

  • Nyiss számlát már 1 euro-tól, és fektess be akár 0.01 dollárt részvényenként, minimális tranzakciós díjak mellett – ami csupán 1 dollár az amerikai részvények esetében
  • Férj hozzá ingyenesen valós idejű piaci adatokhoz, késések és extra költségek nélkül
  • Hozz létre egy passzív jövedelemáramlást az osztalékkifizetések által
  • Használd a világhírű, többfunkciós MetaTrader 5 kereskedési platformot

Egyszerűen csak jelentkezz be a Kereskedőtérbe, igényelj egy Invest.MT5 számlát, és már el is kezdhetsz befektetni!

részvény

Nyilatkozat:

A részvények értéke növekedhet és csökkenhet is, a világpiacok volatilitásának köszönhetően. Ez az anyag nem tartalmaz semmilyen befektetési tanácsot vagy befektetési döntés meghozatalára vonatkozó ajánlást, sem javaslatot vagy ösztönzést semmilyen pénzügyi eszközbe való befektetésre.Kérjük vegye figyelembe, hogy a kereskedési elemzés nem minősül megbízható előrejelzésnek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni teljesítményre vonatkozóan, mivel a körülmények az idő függvényében bármikor megváltozhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést hozna, kérjük tájékozódjon független befektetési tanácsadóknál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.