Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Új visszatérítés a Szakmai Ügyfelek számára és az Admiral Club megszüntetése

Július 17, 2018 19:07

Kedves Trader!

Kedves Trader!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018. augusztus 1-jén egy új hűségprogramot aktiválunk, a Pro.Cashback-et, azon ügyfeleink számára, akik az Admiral Markets Pro feltételekkel kereskednek.

Az új program feltételei az alábbiak:

  • A visszatérítés az Admiral.Markets, az Admiral.MT5 és az Admiral.Prime éles kereskedési számlákra vonatkozik.
  • A visszatérítés kiszámítása a havi kereskedési volumen és a bezárt pozíciók alapján kerül kiszámításra.
  • A visszatérítés nem igényel semmilyen konkrét intézkedést, automatikusan jóváírjuk a számládon minden hónap első napján.
  • A 15 percnél rövidebb pozícióid nem kerülnek bele a kalkulációba, sem azok a pozíciók, amelyeknek a profit/veszteség értéke alacsonyabb a kereskedett instrumentum két átlagos spreadjénél, valamint az egyéni részvény CFD-k és ETF CFD-k sem.
  • Nem lesz olyan korlátozás, mint a havi minimum volumen vagy minimum kifizetési összeg.
  • Figyelembe véve azt, hogy a kereskedés ösztönzése tiltva lesz a Lakossági Ügyfelek számára, ezt a programot csak a Szakmai Ügyfeleknek tudjuk ajánlani.

Szerezz visszatérítést a kereskedésed során, hónapról hónapra

Az új Pro.Cashback hűségprogramot egyszerűvé és egységessé tettük, amely automatikusan fogja nyújtani számodra a visszatérítést, ha az előfeltételeknek megfelelsz. Reméljük, hogy Admiral Markets Pro ügyfeleink értékelni fogják az új előnyök kényelmességét, mivel tudjuk, hogy sok összetett dologról kell gondoskodni a pénzügyi piacok szakszerű kereskedése során.

Az Admiral Club megszüntetése minden ügyfél számára

Az Európai Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság (ESMA) 2018. március 27-i határozata alapján már nem tudunk kereskedési ösztönzőket kínálni a Lakossági Ügyfeleknek. Ezzel a határozattal összhangban szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az Admiral Club program megszűnik minden ügyfél számára. A Szakmai Ügyfeleink azonban a fent említett új hűségprogram előnyeit élvezhetik.

2018. augusztus 1-től kezdődően már nem kapod meg az Admiral Club pontokat a kereskedésed után. A korábban felhalmozott pontok cash-re történő átváltása a Kereskedőtérben található Admiral Club résznél megtehető. Minden fennmaradó Admiral Club egyenleg 2018. szeptember 1-jén lenullázódik.

Az Admiral Clubra vonatkozó információk rád is vonatkoznak, függetlenül attól, hogy jelenleg Lakossági Ügyfél vagy Szakmai Ügyfél minősítésben részesülsz, ezért kérjük, ne felejtsd el kiváltani a nehezen megszerzett pontjaidat!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén, keresd a magyar ügyfélszolgálatunkat.

Üdvözlettel:

Admiral Markets UK Ltd


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.