Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Új visszatérítés a Szakmai Ügyfelek számára és az Admiral Club megszüntetése

Július 17, 2018 19:07

Kedves Trader!

Kedves Trader!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018. augusztus 1-jén egy új hűségprogramot aktiválunk, a Pro.Cashback-et, azon ügyfeleink számára, akik az Admiral Markets Pro feltételekkel kereskednek.

Az új program feltételei az alábbiak:

 • A visszatérítés az Admiral.Markets, az Admiral.MT5 és az Admiral.Prime éles kereskedési számlákra vonatkozik.
 • A visszatérítés kiszámítása a havi kereskedési volumen és a bezárt pozíciók alapján kerül kiszámításra.
 • A visszatérítés nem igényel semmilyen konkrét intézkedést, automatikusan jóváírjuk a számládon minden hónap első napján.
 • A 15 percnél rövidebb pozícióid nem kerülnek bele a kalkulációba, sem azok a pozíciók, amelyeknek a profit/veszteség értéke alacsonyabb a kereskedett instrumentum két átlagos spreadjénél, valamint az egyéni részvény CFD-k és ETF CFD-k sem.
 • Nem lesz olyan korlátozás, mint a havi minimum volumen vagy minimum kifizetési összeg.
 • Figyelembe véve azt, hogy a kereskedés ösztönzése tiltva lesz a Lakossági Ügyfelek számára, ezt a programot csak a Szakmai Ügyfeleknek tudjuk ajánlani.

Szerezz visszatérítést a kereskedésed során, hónapról hónapra

Az új Pro.Cashback hűségprogramot egyszerűvé és egységessé tettük, amely automatikusan fogja nyújtani számodra a visszatérítést, ha az előfeltételeknek megfelelsz. Reméljük, hogy Admiral Markets Pro ügyfeleink értékelni fogják az új előnyök kényelmességét, mivel tudjuk, hogy sok összetett dologról kell gondoskodni a pénzügyi piacok szakszerű kereskedése során.

Az Admiral Club megszüntetése minden ügyfél számára

Az Európai Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság (ESMA) 2018. március 27-i határozata alapján már nem tudunk kereskedési ösztönzőket kínálni a Lakossági Ügyfeleknek. Ezzel a határozattal összhangban szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az Admiral Club program megszűnik minden ügyfél számára. A Szakmai Ügyfeleink azonban a fent említett új hűségprogram előnyeit élvezhetik.

2018. augusztus 1-től kezdődően már nem kapod meg az Admiral Club pontokat a kereskedésed után. A korábban felhalmozott pontok cash-re történő átváltása a Kereskedőtérben található Admiral Club résznél megtehető. Minden fennmaradó Admiral Club egyenleg 2018. szeptember 1-jén lenullázódik.

Az Admiral Clubra vonatkozó információk rád is vonatkoznak, függetlenül attól, hogy jelenleg Lakossági Ügyfél vagy Szakmai Ügyfél minősítésben részesülsz, ezért kérjük, ne felejtsd el kiváltani a nehezen megszerzett pontjaidat!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén, keresd a magyar ügyfélszolgálatunkat.

Üdvözlettel:

Admiral Markets UK Ltd


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.