Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Újévi bónusz várja a Kereskedőket!

December 08, 2015 09:42

Kedves Kereskedők!

Az Admiral Markets 10% bónuszt jóváír a számláján 3 hónapon keresztül, amennyiben profittal zárja az adott hónapot.
Cégünk elnöke, Dmitri Laush nem véletlenül időzítette a kampányt erre az időszakra, ugyanis az ünnepek sok esetben jelentős plusz költségekkel járnak.
„ Az ügyfelek támogatása új irányt vett és bátorítjuk őket a következő évben is."

December 1-től egészen január végéig a „Kellemes Ünnepeket Kampányunk" keretén belül 10%-os bónuszt kap a kereskedő, amennyiben profittal zárja a hónap végét. A bónuszok jóváírása a következő hónapban jelenik meg a számlán (részletek az alábbi ábrán).

Havi bontás

1. hónap

2. hónap

3. hónap

Deposit/equity

€ 1000

€ 1550

€ 1880

Accrued Profit

€ 500

€ 300

€ 700

10% bonus on profit

€ 50

€ 30

€ 70

Total

€1550

€1880

€2650

„ Az elmúlt évek során az Admiral Markets rengeteget tett annak érdekében, hogy hozzásegítse ügyfeleit a sikerhez. Ez a kampány is jól mutatja, hogy komolyan gondoljuk az ügyfelek támogatását", fejtette ki véleményét Dmitri.


Üdvözlettel,

Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.