Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Újra lehet majd Netellert használni!

Augusztus 01, 2016 14:41

Kedves Ügyfelünk!

2016.augusztus 15-től újra elérhetőek lesznek nálunk a Neteller-en keresztüli fizetési tranzakciók.

Ezzel felülírjuk korábbi döntésünket, hogy megszakítjuk ennek a fajta fizetési rendszernek a támogatását.

Az Admiral Markets ezzel is jelezni szeretné, hogy maximálisan rugalmas, és 100%-osan ügyfélközpontú, ezért vizsgáltuk felül ügyfeleink kérésére, ezt a döntésünket.

Miután megújítjuk a Neteller támogatását, ezzel egyidőben frissítjük a fizetési feltételeinket is. 2016 augusztus 15-től a Neteller-en keresztüli tranzakciók után, a teljes befizetett összeg 1,5%-a kerül felszámolásra kezelési díjként.

Üdvözlettel:

Admiral Markets
Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.