Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A Brexit hatása az EU kereskedőkre az Admiral Markets UK Ltd-vel

Január 10, 2019 14:45

uk-eu-kilepes

Kedves Trader!

A 2016-os népszavazás hatására az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból 2019. március 29-én 23:00 órától.

Az Egyesült Királyság és az EU által megtárgyalt kilépési megállapodás egy átmeneti időszakot foglal magában 2020 végéig, amely a későbbiekben lehetséges meghosszabbítással járhat. Ezért a Brexit azonnali hatást nem gyakorolna az EU kereskedőkre, akik számlákkal rendelkeznek az Admiral Markets UK Ltd-nél, és az Admiral Markets UK Ltd továbbra is ugyanazon jogalapon működhetne az átmeneti időszak alatt.

Azonban van némi bizonytalanság, ami arra utal, hogy a kilépési megállapodást az Egyesült Királyság parlamentje jóváhagyja.

Ha az Egyesült Királyság március 29-én megállapodás nélkül hagyja el az EU-t, az általunk rendelkezésre álló aktuális információk alapján az EU ügyfeleinkre a következő pontok lennének érvényesek:

1. Minden tranzakció, amely az Egyesült Királyság EU-ból való távozása előtt került megnyitásra, végrehajtható marad az Admiral Markets UK által.

2. Azon ügyfelek, akik az Admiral Markets UK Ltd-t választották a kereskedésükhöz, továbbra is maradhatnak az Admiral Markets UK Ltd-nél. Ezek az ügyfelek azonban már nem részesülnének tovább az EU szabályai és rendeletei által biztosított védelemben, hanem az Egyesült Királyság jogi és szabályozási kerete által biztosított védelemben részesülnének. Az EU-ból való kilépéskor az Egyesült Királyság szabályozási kerete összhangban lesz az egész EU-ban érvényes szabályozási kerettel.

3. A számodra megszokott kapcsolattartási helyszín továbbra is elérhető marad.

Folyamatosan frissítést küldünk a Brexit folyamatával kapcsolatos fejleményekkel, és hogy ezek hogyan befolyásolhatják az Admiral Markets UK Ltd.-vel való befektetéseidet.


Egy világ, globális kínálat

Az Admiral Markets UK Ltd része az Admiral Markets vállalatcsoportnak, amely négy nemzetközi vállalat vezető online kereskedési és befektetési szolgáltatója.

Ezek a vállalatok egyesével szabályozva és felügyelve vannak az illetékes állami hatóságok által, és különböző feltételeket kínálhatnak a margin követelményekre, a termékkínálatra és a negatív egyenleg elleni védelem tekintetében.

Ezek a vállalatok két további uniós szabályozott társaságot is magukban foglalnak, amelyeken keresztül az Admiral Markets képes szolgáltatásokat nyújtani a "megegyezés nélküli Brexit" esetében, valamint egy ausztrál szabályozott üzemeltető társaságot.

Az Admiral Markets vállalatcsoport ügyfelei jogosultak kiválasztani a legmegfelelőbb feltételeket kínáló vállalatot, és ez továbbra is folytatódik az Egyesült Királyság EU-ból való kilépését követően is.

IGEN, a döntés a te kezedben van! Nézd meg a feltételeinket itt.

Üdvözlettel:

Admiral Markets UK Ltd


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.