79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

USA Függetlenség Napi (Independence Day) kereskedési változások

Június 30, 2016 14:37

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatunk, hogy 2016 július 4.-én a kereskedési naptár változni fog a nemesfémek, az amerikai részvény CFD-k, energiahordozók és az amerikai index CFD-ken.

A következő változások lesznek az Amerikai Függetlenség Napja miatt:

  1. A nemesfémek kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
  2. Az amerikai részvény CFD-k kereskedése 2016. július 4.-én végig zárva lesz és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
  3. Az energiahordozók kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
  4. Az index CFD-k, az SP500, NQ100, DJI30 és a JP225 kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.

Kérjük figyelj arra, hogy az ünnepi időszak alatt:

  • Magasabb a nyitott és a függő pozíciók tartásának kockázata.
  • Változhatnak az előre jelzett kereskedési időszakok, a tőzsdei nyitva tartások, és a likvidítás szolgáltatók változtatásai miatt.
  • Nagyobb a valószínűsége a kitágított spread-eknek, a piaci likvidítás hiányában.

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets UK Magyarországi Fióktelepének Csapata


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.