Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

USA Függetlenség Napi (Independence Day) kereskedési változások

Június 30, 2016 16:37

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatunk, hogy 2016 július 4.-én a kereskedési naptár változni fog a nemesfémek, az amerikai részvény CFD-k, energiahordozók és az amerikai index CFD-ken.

A következő változások lesznek az Amerikai Függetlenség Napja miatt:

 1. A nemesfémek kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
 2. Az amerikai részvény CFD-k kereskedése 2016. július 4.-én végig zárva lesz és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
 3. Az energiahordozók kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.
 4. Az index CFD-k, az SP500, NQ100, DJI30 és a JP225 kereskedése 2016. július 4.-én 18:45-kor zár be és 2016. július 5.-én standard piacnyitáskor fog újra elkezdődni.

Kérjük figyelj arra, hogy az ünnepi időszak alatt:

 • Magasabb a nyitott és a függő pozíciók tartásának kockázata.
 • Változhatnak az előre jelzett kereskedési időszakok, a tőzsdei nyitva tartások, és a likvidítás szolgáltatók változtatásai miatt.
 • Nagyobb a valószínűsége a kitágított spread-eknek, a piaci likvidítás hiányában.

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets UK Magyarországi Fióktelepének Csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.