79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Elérhető az USD betételhelyezés és felvétel banki átutalással

Május 22, 2019 10:17

usd deposit

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets-nél elérhetővé vált az USD alapú betételhelyezés banki átutalással.

Az ügyfeleink eddig a Kereskedőtér fiókjukba helyezhettek el és utalhattak betétet és csupán alternatív fizetési módszereket használhattak, például hitelkártyával történő fizetéseket és online fizetési szolgáltatásokat.

Az új USD alapú banki átutalásos betételhelyezéssel és felvétellel, amelyek magukba foglalják a díjmentes betéteket, a célunk, hogy ügyfeleink számára még kényelmesebbé tegyük a fizetési folyamatokat, így több időt tölthetnek a kereskedéssel, ahelyett, hogy a számláik adminisztratív teendőin aggódnának.

Az Admiral Markets elérhető betételhelyezési és felvételi folyamatairól itt még többet olvashatsz.

Más devizában kereskednél? Az Admiral Markets EUR, GBP, CHF, AUD, SGD és más devizában is kínál kereskedést – nézd meg az elérhető fizetési szolgáltatásokat a betételhelyezés és felvétel oldalunkon.

Üdvözlettel:

Admiral Markets