Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változás a Skrill és a Neteller rendszerekben

Július 18, 2016 12:14

Kedves Ügyfelünk!

Változtatni fogunk a Fizetési lehetőségeinken, a Skrill és a Neteller rendszerek használatát megszüntetjük.

2016. augusztus 1-étől, nem lesz módja ügyfeleinknek, ezeken a rendszereken keresztül letétet elhelyezni, vagy pénz hazahívást kezdeményezni. (Kérjük vedd figyelembe, hogy annak érdekében, hogy megfeleljünk a Pénzmosás Elleni Törvényeknek, a 2016. augusztus 1-e előtt elhelyezett letéteket még a kiinduló számlákra fogjuk visszajuttatni. Értsd ez alatt, ha pl 2016 július 29.-én Skrill számlán keresztül elhelyezel a számládon 100 $-t, és ezt 2016. augusztus 2.-án haza szeretnéd utaltatni, akkor ezt még a Skrill számládon fogjuk majd jóváírni.)

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a következő INGYENES befizetési lehetőségek, továbbra is elérhetők maradnak:

  • a klasszikus: Banki utalás. INGYENES, és általában 1-3 munkanapon belül megtörténik.
  • SOFORT: csak bizonyos országokban elérhető, (Kérjük nézd meg a Betét elhelyezési és hazautalási lehetőségeket a weboldalon) de egy azonnali jóváírású alternatíva.

A másik azonnali végrehajtású lehetőség, az a bank kártya. Ennek igen alacsony díja van, amit a Betételhelyezési és hazautalási feltételekben találsz meg.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.