Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Változás a Skrill és a Neteller rendszerekben

Július 18, 2016 12:14

Kedves Ügyfelünk!

Változtatni fogunk a Fizetési lehetőségeinken, a Skrill és a Neteller rendszerek használatát megszüntetjük.

2016. augusztus 1-étől, nem lesz módja ügyfeleinknek, ezeken a rendszereken keresztül letétet elhelyezni, vagy pénz hazahívást kezdeményezni. (Kérjük vedd figyelembe, hogy annak érdekében, hogy megfeleljünk a Pénzmosás Elleni Törvényeknek, a 2016. augusztus 1-e előtt elhelyezett letéteket még a kiinduló számlákra fogjuk visszajuttatni. Értsd ez alatt, ha pl 2016 július 29.-én Skrill számlán keresztül elhelyezel a számládon 100 $-t, és ezt 2016. augusztus 2.-án haza szeretnéd utaltatni, akkor ezt még a Skrill számládon fogjuk majd jóváírni.)

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a következő INGYENES befizetési lehetőségek, továbbra is elérhetők maradnak:

  • a klasszikus: Banki utalás. INGYENES, és általában 1-3 munkanapon belül megtörténik.
  • SOFORT: csak bizonyos országokban elérhető, (Kérjük nézd meg a Betét elhelyezési és hazautalási lehetőségeket a weboldalon) de egy azonnali jóváírású alternatíva.

A másik azonnali végrehajtású lehetőség, az a bank kártya. Ennek igen alacsony díja van, amit a Betételhelyezési és hazautalási feltételekben találsz meg.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.