Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változások a kereskedési időszakokban a francia választások idején

Április 19, 2017 09:35

Növekedik a piac bizonytalansága a francia elnökválasztás ideje alatt, amelynek első fordulója 2017. április 23-án lesz, az esetleges második fordulója pedig 2017. május 7-én fog zajlani.

Válaszul a jelenlegi politikai légkörre, amely részben az Európában és az Egyesült Királyságban elkövetett terrortámadások által alakult ki, elképzelhető, hogy a Nemzeti Front elnökét, Marine Le Pent választják meg a politikai programját csendes háttértámogatók szavazatával együtt.

Ez a lehetséges kimenetel megrázhatja a pénzügyi piacokat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy fenti helyzetből kifolyólag változások lesznek, amelyek hatással lehetnek a kereskedésedre.

Általános információ

A speciális változások 00:00 (EET) órától érvényesek április 21-től (péntektől) április 24-ig (hétfőig). Amennyiben a választásnak második fordulója is lesz, a speciális változások május 5-tól (péntektől) május 8-ig (hétfőig) ugyanabban az időben lépnek életbe és a margin követelmények növekedését is magukba foglalják minden instrumentumon, minden számlatípuson, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb tőkeáttétel bármely instrumentumon maximum 1:50 lesz (pl. margin szint 2%).

Továbbá a Close Only mód bármely instrumentumon megjelenhet a fent jelölt időszakok bármelyikében automatikusan a MetaTrader-ben.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megnövekedett margin követelmények minden pozícióra érvényesek, beleértve a fenti feltételek életbe lépésének ideje előtt nyílókat is.

Tőkeáttétel változások Admiral.markets és admiral.prime számlákon

A sávokban feltüntetett pozíció értékek tőkeáttétele maximum 1:50 lesz.

Az alábbi példában láthatod a megváltozott tőkeáttételt:

Normál tőkeáttétel

Megváltozott tőkeáttétel

1:500

1:50

1:200 vagy 1:100

1:50

1:50

1:50

1:10

1:10

Tőkeáttétel változások Admiral.mt5 számlákon

A tőkeáttétel Admiral.MT5 számlákon a fenti időszakban 1:50 lesz.

Tőkeáttétel változások Admiral.classic számlákon

A tőkeáttétel Admiral.Classic számlákon szintén maximum 1:50 lesz, ami a margin követelmények tízszeres növekedését jelenti.

Normál tőkeáttétel

Megváltozott tőkeáttétel

1:500

1:50

1:200

1:20

1:100

1:10

1:50

1:5

Kérjük, hogy megfelelően értékeld a fenti változások lehetséges hatását a kereskedésen és vedd figyelembe a megnövekedett kockázatot a francia elnökválasztások ideje alatt és után, beleértve:

a. A piaci árak éles mozgásait, főként az euró alapú és részvény CFD-ken és olyan devizapárokon, amelyek tartalmazzák az eurót

b. A megnövekedett árréseket, főként a hétvége után

c. A korlátozott likviditást, amely talán gyakoribb újrajegyzést és nagyobb csúszást eredményezhet.

Továbbá a fenti változásokon túl, az Admiral Markets-nek joga van további változtatásokra a francia választásokat körülvevő piaci helyzettől függően. Ezekről az Admiral Markets figyelmeztethet a weboldalán, e-mailben vagy a MetaTraderen belül.

Ezek a változások tartalmazhatják, de nem korlátozódnak a következőkre:

a. növekedés a margin követelményekben más instrumentumokon és további margin követelmények bármely instrumentumon

b. további kereskedési korlátozások, illetve a fenti feltételek kiterjesztése bármely, vagy a fent említett összes változásra egy további időszakban

Kockázatkezelés

A kereskedőknek mindig nagy figyelmet kell fektetniük a személyes kockázatkezelésre. Emellett minden felelősségteljes brókercégnek kötelessége biztosítania, hogy minden megtesznek, amellyel megóvhatják az ügyfeleket és azok üzleteit. Időről időre, különösen a magas kockázatú globális események alatt, az Admiral Markets módosíthatja a margin követelményeket. Ez összhangban van az összes releváns európai szabályozó hatóság követelményeivel és javaslataival.

Mindig itt vagyunk Neked

Amennyiben bármi kérdésed merülne fel, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,

Az Admiral Markets csapat


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.