Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változások a Skrill kifizetésekben

Október 26, 2016 14:52

Kedves Trader!

Ezúton tájékoztatunk, hogy megváltoztak a Fizetési feltételek a Skrill US Dollárra vonatkozó betéthelyezésre és felvételekre.

2016. október 18-tól nem lesz lehetőséged betét elhelyezésére és USD felvételére Skrill fizetési rendszerben. Kérjük, olvasd el Betételhelyezés és felvétel oldalunkat, hogy többet tudj meg a kifizetési módszerekkel kapcsolatos lehetőségekről.

A Pénzmosás Elleni Szabályzatnak megfelelően, a Skrill rendszeren keresztül 2016. október 18-a előtt betétbe helyezett összegek vissza lesznek utalva a számládra. Például ha letétbe helyeztél 100$-t Skrill rendszeren keresztül 2016. október 17-én, és 2016. október 22-én 100$ betétfelvételt kérvényezel, az összeget visszautaljuk Skrill számládra.

Jelenleg nem tudjuk előre megmondani, hogy ez a változás meddig lesz érvényben, de tájékoztatni fogjuk az aktuális fejleményekről.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük a megértést!

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.