Változások a Skrill kifizetésekben

Október 26, 2016 14:52

Kedves Trader!

Ezúton tájékoztatunk, hogy megváltoztak a Fizetési feltételek a Skrill US Dollárra vonatkozó betéthelyezésre és felvételekre.

2016. október 18-tól nem lesz lehetőséged betét elhelyezésére és USD felvételére Skrill fizetési rendszerben. Kérjük, olvasd el Betételhelyezés és felvétel oldalunkat, hogy többet tudj meg a kifizetési módszerekkel kapcsolatos lehetőségekről.

A Pénzmosás Elleni Szabályzatnak megfelelően, a Skrill rendszeren keresztül 2016. október 18-a előtt betétbe helyezett összegek vissza lesznek utalva a számládra. Például ha letétbe helyeztél 100$-t Skrill rendszeren keresztül 2016. október 17-én, és 2016. október 22-én 100$ betétfelvételt kérvényezel, az összeget visszautaljuk Skrill számládra.

Jelenleg nem tudjuk előre megmondani, hogy ez a változás meddig lesz érvényben, de tájékoztatni fogjuk az aktuális fejleményekről.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük a megértést!

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.