79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Változások az árlistánkban! Letét díj csökkentés és inaktivitási díj

Augusztus 16, 2017 16:05

Változások az árlistánkban! Letét díj csökkentés és inaktivitási díj

Kedves Ügyfelünk!

2017 augusztus 4. péntek óta észlelhette, hogy a letétbe helyezett alap költségei csökkentek az Admiral Markets-nél. Örömmel mutatjuk be ezeknek a csökkenéseknek a részleteit:

▪ A Skrill és NETELLER díja a letét összegének 0.9%-a (a korábbi 1.5%-hoz képest)

▪ A TrustPay az Észtországhoz, Lettországhoz és Litvániához tartozó bankoknál ingyenes lett.

Mint mindig, célunk az, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legjobb áron, és nagyon jó érzéssel tölt el bennünket, hogy minden ügyfelünk számára javíthattuk a kereskedési kondíciókat ezzel a legújabb bejelentéssel.
Amennyiben szeretne még többet tudni a letét elhelyezésről, kérjük, nézze meg a honlapunkat.

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy tájékoztassuk, hogy azokon az éles számlákon, amelyek több mint két éve inaktívak, inaktivitási díj kerül kiszabásra 2017.09.01-től. Az ügyfeleink többségének nem lesz ilyen díja, amit fizetnie kell. Csak azokon az éles számlákon lesz díj kiszabva, amelyek hosszú ideje (két éve) inaktívak.

Szeretne visszatérni a kereskedéshez?!


Örömmel fogadunk minden inaktív kereskedőt, hogy „visszatérjen":
* Ha visszatér, és újra elkezd kereskedni nálunk, akkor nem lesz inaktivitási díja!
* Ha egy inaktív számlatulajdonos úgy dönt, hogy újra aktiválja a kereskedési számláját azzal, hogy újrakezdi a kereskedést, az előző három hónapig kiszabott inaktivitási díj a számlájára vissza lesz fizetve.

Az Ön inaktív kereskedési számlájának egyenlege nem csökkenhet nulla alá. Ha azonban az Ön pozitív egyenlege kevesebb a havi inaktivitási díj összegénél, valamennyi, az Ön kereskedési számlaegyenlege(i)n fennmaradó összeg levonásra kerül.

Néhány változást fogunk végrehajtani az Üzletszabályzatunkban az inaktivitási díjjal kapcsolatban, amelyek 2017.09.01-től lesznek érvényesek. Kérjük, olvassa el az új feltételeket a következő linken.

Az inaktivitási díj feltételei a következők:

2019.09.01-től, ha (bármely) ügyfél a kereskedési számláján/számláin 24 hónapon keresztül nem folytat kereskedési tevékenységet - az utolsó kereskedéstől és az azt követő naptól kezdődően - 10 eurós (vagy azzal egyenértékű) inaktivitási díj kerül kiszabásra.

A díj havonta kerül levonásra bármely pozitív egyenlegből az Ön kereskedelmi számláján / számláin. Kérjük vegye figyelembe, hogy a díj minden egyes inaktív kereskedelmi számlára kiszabásra kerül. A tisztánlátás kedvéért, a díj számlánként kerül levonásra, nem pedig ügyfelenként.

Mielőtt elkezdjük levonni a díja(ka)t az Ön egyenlegéből / egyenlegeiből, ésszerű kísérletet teszünk annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot bármely, az Ön kereskedési számláján / számláin található forrással kapcsolatban, annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy a díj kiszabásra kerül majd. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a számlatulajdonos felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a velünk megosztott elérhetőségek naprakészek.

Kereskedési ötletekre van szüksége?

Ahhoz, hogy „visszatérjen" talán szüksége lesz néhány kereskedési tippre. Csatlakozzon szemináriumainkhoz szakértőinkkel, olvassa el a kereskedéssel kapcsolatos cikkeinket vagy nézze meg Youtube csatornánkat.
További információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse kapcsolattartóját.

Üdvözlettel:
Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.