Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változások az árlistánkban! Letét díj csökkentés és inaktivitási díj

Augusztus 16, 2017 18:05

Változások az árlistánkban! Letét díj csökkentés és inaktivitási díj

Kedves Ügyfelünk!

2017 augusztus 4. péntek óta észlelhette, hogy a letétbe helyezett alap költségei csökkentek az Admiral Markets-nél. Örömmel mutatjuk be ezeknek a csökkenéseknek a részleteit:

▪ A Skrill és NETELLER díja a letét összegének 0.9%-a (a korábbi 1.5%-hoz képest)

▪ A TrustPay az Észtországhoz, Lettországhoz és Litvániához tartozó bankoknál ingyenes lett.

Mint mindig, célunk az, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, a lehető legjobb áron, és nagyon jó érzéssel tölt el bennünket, hogy minden ügyfelünk számára javíthattuk a kereskedési kondíciókat ezzel a legújabb bejelentéssel.
Amennyiben szeretne még többet tudni a letét elhelyezésről, kérjük, nézze meg a honlapunkat.

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy tájékoztassuk, hogy azokon az éles számlákon, amelyek több mint két éve inaktívak, inaktivitási díj kerül kiszabásra 2017.09.01-től. Az ügyfeleink többségének nem lesz ilyen díja, amit fizetnie kell. Csak azokon az éles számlákon lesz díj kiszabva, amelyek hosszú ideje (két éve) inaktívak.

Szeretne visszatérni a kereskedéshez?!


Örömmel fogadunk minden inaktív kereskedőt, hogy „visszatérjen":
* Ha visszatér, és újra elkezd kereskedni nálunk, akkor nem lesz inaktivitási díja!
* Ha egy inaktív számlatulajdonos úgy dönt, hogy újra aktiválja a kereskedési számláját azzal, hogy újrakezdi a kereskedést, az előző három hónapig kiszabott inaktivitási díj a számlájára vissza lesz fizetve.

Az Ön inaktív kereskedési számlájának egyenlege nem csökkenhet nulla alá. Ha azonban az Ön pozitív egyenlege kevesebb a havi inaktivitási díj összegénél, valamennyi, az Ön kereskedési számlaegyenlege(i)n fennmaradó összeg levonásra kerül.

Néhány változást fogunk végrehajtani az Üzletszabályzatunkban az inaktivitási díjjal kapcsolatban, amelyek 2017.09.01-től lesznek érvényesek. Kérjük, olvassa el az új feltételeket a következő linken.

Az inaktivitási díj feltételei a következők:

2019.09.01-től, ha (bármely) ügyfél a kereskedési számláján/számláin 24 hónapon keresztül nem folytat kereskedési tevékenységet - az utolsó kereskedéstől és az azt követő naptól kezdődően - 10 eurós (vagy azzal egyenértékű) inaktivitási díj kerül kiszabásra.

A díj havonta kerül levonásra bármely pozitív egyenlegből az Ön kereskedelmi számláján / számláin. Kérjük vegye figyelembe, hogy a díj minden egyes inaktív kereskedelmi számlára kiszabásra kerül. A tisztánlátás kedvéért, a díj számlánként kerül levonásra, nem pedig ügyfelenként.

Mielőtt elkezdjük levonni a díja(ka)t az Ön egyenlegéből / egyenlegeiből, ésszerű kísérletet teszünk annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot bármely, az Ön kereskedési számláján / számláin található forrással kapcsolatban, annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy a díj kiszabásra kerül majd. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a számlatulajdonos felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a velünk megosztott elérhetőségek naprakészek.

Kereskedési ötletekre van szüksége?

Ahhoz, hogy „visszatérjen" talán szüksége lesz néhány kereskedési tippre. Csatlakozzon szemináriumainkhoz szakértőinkkel, olvassa el a kereskedéssel kapcsolatos cikkeinket vagy nézze meg Youtube csatornánkat.
További információért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keresse kapcsolattartóját.

Üdvözlettel:
Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.