Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változtatások a Margin Követelményekben

Január 25, 2017 09:53

Kedves Trader!

Kérjük, nézd meg az alábbi információkat a változásokról a margin követelményekben. A változások az elkövetkező napokban a következőképp fognak zajlani:

1.A margin követelmények újraszámolása a korábbi margin feltételekkel nyílt pozíciókon

Azoknak a pozícióknak, amelyek 2017. január 9-e előtt nyíltak Admiral.Prime és Admiral.Markets számlákon, az értéke újra lesz számolva a jelenlegi Margin Követelmények szerint. A folyamat ezen a hétvégén, 2017. január 21-22-én fog zajlani.

Ennek az újraszámításnak az oka, hogy az új margin feltételek magasabb tőkeáttételt nyújtanak a kisebb pozíciókra számos népszerű instrumentumon, például a DAX30, ARANY, USDCHF és más instrumentumokon, míg a régebbi pozíciók margin értékének csökkentésére nem volt lehetőség.

Ha nagy pozícióid vannak, amelyek 2017. január 9-e előtt nyíltak, azt javasoljuk, hogy bizonyosodj meg róla, hogy rendelkezésedre áll a szükséges tőke ahhoz, hogy a Margin Követelmények minden pozíciódra teljesítve legyenek.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez semmilyen hatással nem lesz azokra az Admiral.Markets számlákkal rendelkező ügyfelekre, akik AM-Live3 kereskedési szerveren vannak- akárcsak az új margin feltételek, amelyek szintén nem lépnek életbe ezeken a számlákon.

2.Módosítások a zárás előtti margin feltételeken

2017. január 20-tól (péntektől) a margin feltételek a következők lesznek a zárás előtti órákon:

Ha egy pozíció Admiral.Markets vagy Admiral.Prime számlán egy órával a pénteki kereskedési időszak vége előtt nyílt vagy záródott (teljesen vagy részlegesen) egy adott instrumentumra, a tőkeáttétel minden pozícióra 1:50 lesz. Ez magába foglalja azokat a pozíciókat, amelyek a korai zárási órában nyíltak, kivétel azokat, amelyek alacsonyabb tőkeáttétellel rendelkeznek (pl. 1:10).

A fenti feltételek számos cash index CDF-re vagy kötvényre meg lesznek hosszabbítva, az ezt illető adatok már megtalálhatóak a Kontraktus Specifikáció oldalon.

A margin értéke azokra a pozíciókra, amelyek 1:50-es tőkeáttétellel nyíltak a zárás előtti órákban, automatikusan újrakalkulálódnak a hétvégéken, így a hétfői kereskedési időszak nyitásától a pozíció margin értéke az általános margin feltételek mentén kerül érvénybe.

A hétvégi újraszámolások a Kereskedőtérben megadott esetleges beállításaidat is figyelembe veszik.

Kérjük, továbbá vedd figyelembe, hogy a zárás előtti margin feltételek nemcsak a péntekekre lehetnek érvényesek, hanem pl. az ünnepek előtti kereskedési órákban is egyes instrumentumokra. Ezekről mindig értesíteni fogunk.

3.Maximális tőkeáttétel kiválasztása a Kereskedőtérben

Az Admiral.Markets és Admiral.Prime számlával rendelkező ügyfelek most manuálisan is növelhetik vagy csökkenthetik a számlájuk tőkeáttételét azzal, hogy kiválasztják a tőkeáttételeket a számla beállításoknál a Kereskedőtérben. Minden tőkeáttétel beállítás elérhető független a számlaegyenlegtől.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a számla tőkeáttételének változtatása azonnali hatással van a margin értékére minden nyitott pozíción, ezért ajánlott a nyitott pozíciók kétszeres ellenőrzése, ha a tőkeáttétel csökkentését válaszod.

Kérjük, továbbá vedd figyelembe, hogyha kiválasztasz egy alacsonyabb tőkeáttételt, akkor az a Margin Követelményekben lévő táblázat szerint fog alakulni a már meglévő pozíciód értékénél szereplő adatok mentén.

Amennyiben további kérdésed van, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.