Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Zéró Spread és Zéró Jutalék kereskedésének Felhasználási feltételei

Szeptember 13, 2016 11:48

Felhasználási feltételek

  • 1.Általános feltételek és meghatározások

A Zéró Spread és Zéró Jutalék egy olyan promóció, amely lehetővé teszi, hogy a kiválasztott ügyfelek kereskedésüket ügynökségi jutalék nélkül, spread visszatérítéssel bonyolítsák le a Spread Visszatérítés Szabályai alatt a DAX30, a CAC 40 és a STOXX 50 indexű CFD-eken, amelyben:

1.A promóció kezdeti időszaka az Admiral Markets UK Ltd marketing kampányából kiindulva 2016.szeptember 15-től 2016.október 31-ig tart

2.Engedélyezett ügyfelek azok az új ügyfelek akik Admiral.Markets számlát nyitottak a promóció hivatalos oldalán és e-mailt küldenek az info@admiralmarkets.hu e-mailre, vagy azok a meglévő ügyfelek akik e-mailt küldtek az info@admiralmarkets.hu címre feltüntetve a számla számukat és a letét összegét amit a promóció ideje alatt kívánnak elhelyezni.

3.a spread visszatérítés a spread érték kompenzációja 0,8 full index pont értékben a DAX30 és CAC40 indexű CFD-ken és 1.3 full index pont értékben a STOXX 50 indexű CFD-ken.

4.Az új letét egy olyan alap, amely az első betéti ügyletet jelenti a kezdeti időszakban és magába foglalja az Admiral Markets UK Ltd-nek külön ügyletként átutalt alapot és az előleget a kereskedelmi számlán egy összefoglaló tranzakción

5.Kvalifikált ügyletek olyan round-turn kereskedelmeket jelent, amely a fenti eszközöket tartalmazva

a) minimum 5 perc különbséggel rendelkezik a nyitó és záró idő között

b) minimum nyereségének/veszteségének abszolút értéke meghaladja az 5.0 index pontot.

6. a spread visszatérítési időszak minden ügyfél számára egyénileg kerül meghatározásra, attól a naptól kezdve, amikor az új letét előlegbe helyezése megtörténik a következő módon:


Új Letét, EUR-ban vagy annak megfelelő

Spread visszatérítés napokban

1,000 - 1,999

20

2,000 - 2,999

30

3,000 – 3,999

40

4,000 – 4,999

50

5,000 felett

70

2. További feltételek

1. A promócióban való részvételhez az új ügyfelek a promóciós oldalon kell regisztráljanak. A meglévő ügyfelek e-mailt kell küldjenek az info@admiralmarkets.hu címre a számla számukkal és a várható új letét összegével.

2. Ügyfelenként egy számlára történik spread visszatérítés. Amennyiben újabb letétek több számlára vannak helyezve, a spread visszatérítés a legmagasabb betétet tartalmazó számla fog részt venni a promócióban.

3. A kereskedési számlák közötti utalások nem tekinthetők új pénzalapnak.

4. Ha bármilyen betét visszahívás történik bármikor a letét elhelyezése és a Promóció vége előtt (mielőtt megtöténik a spread visszatérítés a számlán), úgy az ügyfél elesett a spread visszatérítéstől.

5. Azon fedezeti pozíciók (pl. long pozíció/vétel és short pozíció/eladás), amelyek a már említett CFD eszközökön szimultán vannak kezelve bármely időtartam alatt (akár együttesen ugyanazon a számlán vagy különböző számlákon elkülönítve egy jogosult ügyfél részéről) nem minősíthetők Kvalifikált kereskedésnek.

6. Az új pénzalap minimum értéke 1000 EUR vagy ezzel egyenértékű más deviza, a fent látható táblázat alapján.

7. A spread visszafizetés minimum feltétele ötven, azaz 50 lot, amely a kvalifikált kereskedéseket tartalmazza csak a spread visszatérítési időszak alatt. Amennyiben a minimum feltételek a lejárat előtt nem teljesülnek, a spread nem kerül visszatérítésre.

8. A maximum visszatérített spread érték 5000 EUR vagy ezzel egyenértékű más deviza a számla alap pénznemében.

9. A spread visszatérítés a visszatérítési időszakot követő 30 naptári napon bezárólag történik.

10. Spread visszatérítés számítása 0.8 index pont ( 0.8 EUR ) értékben történik minden minősített kereskedés után a DAX30 és CAC40 indexű CFD-ken és 1.3 full index pont (1.3 EUR) értékben a STOXX 50 indexű CFD-ken. Az aktuális spread visszafizetési értéke nem változik a kereskedés nyitó és záró ideje alapján az adott kereskedés során.

11. Abban az esetben, amennyiben a tipikus spread alacsonyabb, mint a 0.8 index pont a DAX30 és CAC40 indexű CFD-ken vagy alacsonyabb az 1.3 index pont értéknél a STOXX 50 indexű CFD-ken, ahogyan szerződés előírásai ismertetve vannak az Admiral Markets UK Ltd honlapján, a spread visszatérítés csökkentve lesz minden Kvalifikált Kereskedésre a tipikus spread változását követően.

12. Az Admiral Markets UK Ltd a spread visszatérítés összegét az aktuális belső valutaárfolyam alapján állapítja meg, amely elérhető a Trader's Room-ban a számolás pillanatában, és nem köteles használni az eredeti deviza árfolyamokat, amelyeken egy adott kereskedelem megkezdődött vagy lezárult.

Példa:
Ön szeptember 16-én 2000 EUR-t utal az Admiral Marketsnél található számlájára, hogy 30 napos spread visszatérítést kapjon. Október 27-ig bezárólag 245 lottal kereskedett a DAX30-on, melyek közül 200 Kvalifikált Kereskedés-nek számít. Ez esetben November 27-ig legkésőbb meg fogja kapni a spread visszatérítést, melynek értéke 200 lot x 0.8 EUR per full index azaz 160 EUR. Ez az összeg átutalásra kerül az Admiral Marketnél található számlájára.

3. Egyéb

Az Admiral Markets UK Ltd fenntartja a jogot arra, hogy egyoldalúan visszavonja a promócióra való jogosultságot bármely felhasználótól saját belátása szerint. Ez abban az esetben történhet meg, amennyiben bármilyen visszaélés, manipuláció vagy sértő viselkedés gyanúja merül fel.

Amennyiben ezen feltételek értelmezésében a magyar és angol formák között bármilyen nemű ellentmondás történik, az angol verzió lép érvénybe.

További információkért kérjük, keresse ügyfélkezelőjét vagy az ügyfélszolgálatunkat a következő email címen: info@admiralmarkets.hu

4. Kockázati tájékoztató

KÉRJÜK, OLVASSA EL EZEN ZÁRADÉK TARTALMÁT MIELÖTT IGÉNYBE VENNÉ SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

A CFD-KEL VALÓ KERESKEDELEM NEM MINDENKI SZÁMÁRA KEDVEZŐ, KOMOLY ANYAGI VESZTESÉGGEL JÁRHAT, MELY MEGHALADHATJA A KEZDETI BEFEKTETÉS ÉRTÉKÉT IS!

E záradék célja, hogy felhívja az Ön figyelmét a CFD-kel való kereskedelem néhány kockázatára.

A záradéknak nem célja a kockázatokról való teljeskörű tájékoztatás. Kérjük, győződjön meg róla, hogy kellőképp informált ebben a kérdésben szolgáltatásaink igénybevétele előtt. Amennyiben nem biztos benne, hogy megértette ennek a cikkelynek az információit, kérjük, igényeljen független pénzügyi tanácsadót.

Mielőtt CFD-kel kereskedne, győződjön meg róla, hogy tudatában van kockázatokkal. CFD-kel való kereskedelem esetén, a magas tőkeáttétel miatt a kockázati tényező sokkal magasabb, mint más gazdasági termékek esetén. A tőkeáttétel vagy margin kereskedésnek negatív hatásai lehetnek az Ön befektetéseire, amely hirtelen anyagi veszteséget vagy akár bőséges nyereséget okozhat.

Korábbi tapasztalat a kereskedelem e területén nem garantálja jövőbeli sikereit. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a kereskedéssel járó minden juttatás illetve adókötelezettség az ügyfél kötelessége. Admiral Markets UK Ltd. nem vállal felelősséget semmilyen adókötelezettségért, ami Önt érinti bármely profit után, amit a cég online felületein keresne (például a MetaTrader4-en).

A margin kereskedelem magas kockázatot foglal magába, így nem minden befektető számára kedvező. A magas tőkeáttétel dolgozhat Önért és Ön ellen egyaránt. Egyedül az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kövesse a nyitó pozícióját és javasoljuk, hogy ezt minél gyakrabban tegye meg.

Mielőtt kereskedni kezdene, javasoljuk, hogy alaposan fontolja meg a befektetési lehetőségeit, kereskedelmi tapasztatát illetve kockázattűrő képességét. Amennyiben nem érzi magát biztosnak az általunk kínált szolgáltatás megfelelőségével szemben, kérjen független pénzügyi tanácsadást. A magas hozam lehetősége és a magas kockázat között mindig összefüggés van. Bármely piaci vagy kereskedelmi spekuláció, amely magában foglalja a szokatlanul magas hozam esélyét, egyben magas kockázattal is jár. Kizárólag többlet tőke kockáztatását javasoljuk, amennyiben úgy érzi, a kereskedési veszteségek nem fenntartható anyagi helyzetet okoznának Önnek, javasoljuk, hogy ne kereskedjen CFD-vel.

Javasoljuk továbbá, hogy MINDEN ÜGYFÉL ismerkedjen meg jobban a CFD-kel, margin követelményekkel, kereskedelmi eszközökkel, kereskedelmi platformjainkkal, illetve a pénzügyi piacokkal általánosan, a honlapunkon elérhető INGYENES és KOCKÁZATMENTES demonstrációs számláinkon (Demó számla) keresztül. A részletekért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.admiralmarkets.hu.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.