Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Zéró Spread és Zéró Jutalék Promóció

Szeptember 13, 2016 11:35

Zéró spread és zéró jutalék az Admiral Marketsnél


Most az Admiral Markets megadja NEKED a lehetőséget, hogy Zéró spread-el és Zéró jutalékkal tudj kereskedni.

A fő oka annak, hogy most konkrétan levittük a spreadet nullába az annyi, hogy lehetőséget akarunk adni Neked arra, hogy minden egyes pip-ből előnyt tudj kovácsolni, tehát nem lesz szükség extra pip-re, hogy a spreadet és jutalékot "visszahozd" kereskedés közben.

Kereskedj a DAX30, CAC40 és a STOXX50 indexekkel Zéró spread és Zéró jutalékkal akár 70 napon keresztül.

PROMÓCIÓ RÉSZLETEI

Új Letét, EUR-ban vagy annak megfelelő devizában

Spread visszatérítés napokban

1,000 - 1,999

20

2,000 - 2,999

30

3,000 – 3,999

40

4,000 – 4,999

50

5,000 felett

70

HOGYAN CSATLAKOZHATOK A PROMOCIÓHOZ?

Minden új és meglévő ügyfél aki Admiral.Markets számlával rendelkezik, és új letétet helyez el a promóció ideje alatt és e-mailt küld az info@admiralmarkets.hu e-mailre, automatikusan megfogja kapni a Spread visszatérítést maximum 70 napos periódusra. Ennyire egyszerű!

Kész vagy csatlakozni a promócióhoz?

MIKOR KEZDŐDIK A PROMÓCIÓ?

A promóció hivatalosan 2016 Szeptember 15-én (Piac nyitáskor) fog kezdődni és egészen 2016 Október 31-ig (Piac zárásig) fog tartani.

MIT KAPOK?

Spread visszatérítést, egy kompenzáció fajta amit az indexek pontjai után számolunk, 0.8 pontnyi visszatérítést a DAX30, CAC40 és 1.3 pontnyi a STOXX50 CFD indexek kereskedése után.

VAN EGY ADMIRAL.PRIME SZÁMLÁM, HOGY TUDOK CSATLAKOZNI A PROMÓCIÓHOZ?

Mindig van lehetőség arra, hogy a Prime számláról a Markets számlára áthelyezd a letéted. Vedd figyelembe, hogy a belső átvezetés a számlákon nem minősül új letétnek.

MEG VAN KÖTVE A KEZEM STRATÉGIA VAGY INSTRUMENTUM TERÉN A PROMÓCIÓ ALATT?

Ha az Admiral.Markets számlán használhatod a stratégiát vagy az instrumentumot akkor a promóció alatt is tudod. Itt tudsz többet olvasni a számlákról. Azt kérlek vedd figyelembe viszont, hogy nem minden kereskedési stílus fog megegyezni a felhasználási feltételeknek. Erről bővebben a Felhasználási feltételekben tudsz olvasni.

MI AZ A ZÉRÓ SPREAD?

Minden instrumentumnak van spreadje ami azt a különbséget jelenti ahol egy kereskedő venni illetve eladni tud a tőzsdén. A tőzsdei kereskedők akiknek van tapasztalata ezt úgy is szokták nevezni, hogy BID/ASK spread. Alább láthatunk egy példát arra, hogy a DAX-nál miként számolják ki a spreadet. Először a vételi árat nézzük ami ebben az esetben 10,484.1 és ebből vonjuk ki az árat ahol eladni tudunk, 10,483.3. Ami maradt az a spread, ebben az esetben 0.8 pont (a zöld mező).


Most már tudod, hogy kell pip-ben kiszámolni a spreadet. Most lássuk ez mekkora költséget is jelent pontosan.

Spread költség és számolás

Mivel a spread csak egy szám, jó ha tudod, hogy ez konkrétan mennyi költséget jelent EUR-ban.

Ha a fenti példát használjuk akkor tudod, hogy 10,484.1-en tudsz venni DAX-ot és 10,483.3-on tudod zárni. Ez annyit jelent, hogy ahogy a kereskedő megnyitja a kötést, 0.8 pontos spread költségbe verte magát. Hogy megtud mennyi a valós költséged, ezt az értéket meg kell szoroznod a pontonkénti költséggel és a kontraktusok számával. Amikor 1 kontraktusnyi DAX30-at kereskedsz és 0.8 Euro a pip költséged, akkor az összes költséged 0.8 EUR lesz ezen a tranzakción.

Emlékezz arra, hogy ez a költség több lesz ha nagyobb kontraktussal fogsz kereskedni. Ilyenkor amennyivel növeled a kontraktusok számát, annyival nagyobb lesz a költséged a spreadből. Ha 10 kontraktust kereskedsz akkor 8 EUR lesz a költséged.

Spread változás

Nagyon fontos, hogy a spread egy változó érték és nem lesz folyamatosan fix. Ezek a változások annak függvénye, hogy milyen a piacon a likviditás, ami különbözhet a piaci kondíciók függvényében és közelgő gazdasági hírek hatására. Ha aktuális spread referenciát keresel, nézd meg az ingyenes demo számládon ezeket nyugodtan, vagy a weboldalunkon itt is megtekintheted.

Hogyan kaphatunk akkor ZÉRÓ spreadet?

A legideálisabb esetben egy felügyelt bróker csak a legjobb vételi és eladási ár jegyzést adhatja az ügyfeleinek amit a likviditás szolgáltatók adnak neki melyek a világ legnagyobb bankjai és intézményi befektetői mutatnak a likviditási medencében, ezért fix spreadet nem garantálhat.

Az Admiral Markets visszatéríti ezt a spread költséget azoknak az ügyfeleknek akik a feltételeknek megfelelnek, ezért kérünk olvasd jól át a felhasználási feltételeket.

MI AZ A ZÉRÓ JUTALÉK?

Jutalék – egy költség amit az ügyfél számlájára terhelnek a brókerek. Ha a részvénykereskedésben jártas vagy, akkor tudod, hogy ezt mindig figyelembe kell venni amikor befektetsz.

Például ha egy befektető vesz 100 db ABC részvényt 20 dollárért darabját és a bróker csak 0.5% jutalékot számol fel érte, akkor nem csak a 2000 dollárt kell kifizetni a részvényért hanem az extra 10 dollárt is. Vannak olyan cégek akik pl 100 db részvény alatt, fix jutalékot terhelnek az ügyfelek számláira.

A brókeri jutalék megnöveli a teljes költségét az ügyfélnek

Itt az Admiral Marketsnél egy nagyon széles piachoz kapsz hozzáférést. A CFD indexek kereskedését használhatod fedezeti ügyletként, diverzifikáláshoz vagy tőkeáttételhez ZÉRÓ jutalékkal.

Sok Sikert!

Admiral Markets.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.