Zero to Hero oktatási program

Október 12, 2016 14:10

Kedves Trader!

Mi, az Admiral Marktes csapata, hiszünk abban, hogy a kereskedéshez elsősorban nem pénz, jó megérzések, hanem biztos alapokon nyugvó tudás kell!

Éppen ezért, számos oktatási programunk mellett most büszkén mutatjuk be legújabb törekvésünket: a Zero to Hero projektet! A kurzus során 21 napon keresztül új leckékhez, segédanyagokhoz nyújtunk hozzáférést, amelyek segítenek a kezdő kereskedőnknek a könnyebb eligazodásban és a Forex-szel kapcsolatos ismeretek elsajátításában. Betekintést nyerhetsz olyan fontos témákba, mint például:

  • long/short kereskedés
  • gyertyák és trendek
  • az oscillatorok szerepe
  • chartok értelmezése
  • kereskedési szoftverek.

A Zero to Hero program résztvevőinek lehetősége nyílik olyan híres kereskedőktől tanulni, mint Nenad Kerkez és Chris Svorcik, akiknek tapasztalatait Wéber Kata mutatja be saját, 10 éves kereskedői rutinjával fűszerezve. A résztvevőket továbbá kvízjáték és az utolsó alkalommal megtartott élő kérdezz-felelek webinárium is segíteni fogja az anyagok pontos értelmezésében, elsajátításában.

A kurzus október elején indul, de bármikor csatlakozhatsz! Regisztrálj itt.

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.