Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Zero to Hero oktatási program

Október 12, 2016 14:10

Kedves Trader!

Mi, az Admiral Marktes csapata, hiszünk abban, hogy a kereskedéshez elsősorban nem pénz, jó megérzések, hanem biztos alapokon nyugvó tudás kell!

Éppen ezért, számos oktatási programunk mellett most büszkén mutatjuk be legújabb törekvésünket: a Zero to Hero projektet! A kurzus során 21 napon keresztül új leckékhez, segédanyagokhoz nyújtunk hozzáférést, amelyek segítenek a kezdő kereskedőnknek a könnyebb eligazodásban és a Forex-szel kapcsolatos ismeretek elsajátításában. Betekintést nyerhetsz olyan fontos témákba, mint például:

 • long/short kereskedés
 • gyertyák és trendek
 • az oscillatorok szerepe
 • chartok értelmezése
 • kereskedési szoftverek.

A Zero to Hero program résztvevőinek lehetősége nyílik olyan híres kereskedőktől tanulni, mint Nenad Kerkez és Chris Svorcik, akiknek tapasztalatait Wéber Kata mutatja be saját, 10 éves kereskedői rutinjával fűszerezve. A résztvevőket továbbá kvízjáték és az utolsó alkalommal megtartott élő kérdezz-felelek webinárium is segíteni fogja az anyagok pontos értelmezésében, elsajátításában.

A kurzus október elején indul, de bármikor csatlakozhatsz! Regisztrálj itt.

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.