Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Zero to Hero oktatási program

Október 12, 2016 14:10

Kedves Trader!

Mi, az Admiral Marktes csapata, hiszünk abban, hogy a kereskedéshez elsősorban nem pénz, jó megérzések, hanem biztos alapokon nyugvó tudás kell!

Éppen ezért, számos oktatási programunk mellett most büszkén mutatjuk be legújabb törekvésünket: a Zero to Hero projektet! A kurzus során 21 napon keresztül új leckékhez, segédanyagokhoz nyújtunk hozzáférést, amelyek segítenek a kezdő kereskedőnknek a könnyebb eligazodásban és a Forex-szel kapcsolatos ismeretek elsajátításában. Betekintést nyerhetsz olyan fontos témákba, mint például:

  • long/short kereskedés
  • gyertyák és trendek
  • az oscillatorok szerepe
  • chartok értelmezése
  • kereskedési szoftverek.

A Zero to Hero program résztvevőinek lehetősége nyílik olyan híres kereskedőktől tanulni, mint Nenad Kerkez és Chris Svorcik, akiknek tapasztalatait Wéber Kata mutatja be saját, 10 éves kereskedői rutinjával fűszerezve. A résztvevőket továbbá kvízjáték és az utolsó alkalommal megtartott élő kérdezz-felelek webinárium is segíteni fogja az anyagok pontos értelmezésében, elsajátításában.

A kurzus október elején indul, de bármikor csatlakozhatsz! Regisztrálj itt.

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.