Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

White Label

A White Label (WL) program egy kulcsrakész megoldás a pénzügyi intézetek számára, mint a bankok, befektetési cégek és más szervezetek, amelyeknek megvan a saját ügyfélkörük, amelyek szeretnék bővíteni a pénzügyi eszköz portfóliójukat. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a White Label partnerség csak az Admiral Markets AS által nyújtott.

Amit kínálunk:

 • Fejlett monitoring eszközöket az ügyfélkapcsolat és a back office számára
 • Fejlett elemzések a tevékenység optimalizálására
 • Széles körű termékcsalád és szolgáltatások

Így működik:

 1. Regisztráld a WLP partnerkapcsolatot az Admiral Markets-nél és küldd el a kért adatokat és dokumentumokat a folyamatban lévő procedúrához.
 2. Testre szabhatod az Admiral Markets MetaTrader kereskedési platformját a személyes igényeid szerint.
 3. Tedd változatossá a termékportfóliódat azáltal, hogy bemutatod az új, élvonalbeli termékeket az ügyfeleknek.
 4. Indítsd el a mi támogatásunkkal az új életképes vállalkozásodat.

A White Label partnerkapcsolat kialakításának előnyei az Admiral Market AS-nél:

 • Az Admiral Markets AS-el kötött White Label partnerkapcsolat lehetővé teszi a költséghatékony üzleti modell kialakítását. A bevétel teljes mértéke az ügyfelek számára beállított árpolitikától függ.
 • Az Admiral Markets MetaTrader 4 és MetaTrader 5 kereskedési platformjai számos valós teszten estek át, ezért stabil működésük megkérdőjelezhetetlen, amely lehetővé teszi a White Label partnerünk számára, hogy ügyfélkörét egy vonzó termék által fejleszthesse.
 • Az Admiral Markets MetaTrader 4 és MetaTrader 5 kereskedői platformjai csak a jéghegy csúcsai. A White Label megoldás olyan professzionális befektetési vállalkozások és bankok számára készült, amelyek az összes kereskedési tevékenységet felügyelik és ellenőrzik. A White Label ajánlat magába foglalja a kereskedők, a back-office személyzet és az értékesítők számára a különféle monitoring platformokat, amelyek változatos funkciókkal rendelkeznek a számlák valós idejű ellenőrzésére, a pozíciók nyitására, a margin kockázat felmérésére a egyszerű és többszörös megbízás elhelyezésére, új számla létrehozására, a hitel/fedezeti egyenlegekre és minden más back-office működésre.
 • Alapos figyelmet fordítunk minden egyes White Label partner specifikus üzleti konfigurációjára, és szorosan együttműködünk a kereskedési műveletek egyszerűsítése érdekében.
 • Tisztában vagyunk azzal, hogy egy hatékony és fenntartható White Label partnerkapcsolat többet kínál, mint egy informatikai megoldás. Ez a kölcsönös tiszteleten, bizalmon és megértésen alapuló kapcsolatok kiépítéséről szól.

És még sok mást kínálunk:

 • Az Admiral Markets AS-el kötött White Label partnerkapcsolata lehetővé teszi a befektetési vállalkozások és bankok számára, hogy kielégítsék ügyfeleik online kereskedési eszközök iránti igényeit. Kereskedési megoldásaink lehetővé teszik a már meglévő ügyfelek közötti kereskedés fejlesztését, valamint nagyobb bevételek kitermelését, miközben egyszerűsítik és hatékonyabbá teszik a belső kereskedési műveleteket.
 • Teljes mértékben integrált CRM rendszer az ügyfelek interakciójának figyelemmel kísérésére, beleértve az értékesítést, támogatást és marketing ciklusokat.
 • A White Label megoldásunk teljes mértékben kompatibilis, és bármilyen meglévő központi bankrendszerhez csatlakoztatható.
 • A White Label Partnerség extra rugalmas és személyre szabható program. Lehetővé teszi a back-office működést, akár az Admiral Markets-nek továbbítva, akár a WLP által kezelve és a későbbiekben megerősítve a mi irodánk által.
 • A White Label megoldásainkhoz WAP kereskedési mobilalkalmazást nyújtunk, amely majdnem minden mobiltelefonon használható. Minden fontos kereskedési funkció bemutatásra kerül, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek ellenőrizhetik a kereskedési számlájukat, nyitott pozíciójukat és akár kereskedhetnek útközben internetkapcsolat nélkül is.

Általános Kötelezettségek a White Label Partnerség megkötésekor

A White Label Partner Program egy kitűnő megoldás arra, hogy növeld a pénzügyi termék portfóliód, amely megfelelő mennyiségű időt és technikai hátteret igényel, ezért nem megfelelő minden potenciális partner számára.

Mint White Label Partner, szükséged lesz egy jelentős beruházásra a saját ügyfélszolgálatod és back-office képességeidnek megfelelően, hogy szolgáltatások széles választékát tudd nyújtani, amit a egy védjegy alatt állócég ügyfélkapcsolatai megkövetelnek. Az ügyfelek a kereskedéssel és számlákkal kapcsolatos kérdések mellett elvárják a megfelelő kapcsolattartást.

Ennek eredményeképp, csak akkor érdemes ezt a partner programot választanod, ha valóban elkötelezed magad, hogy magas bevételt érjen el mindkét fél. Kérhetünk kötelezettségvállalást, hogy egy bizonyos mennyiségű célt tűzzünk ki a folyamat megkezdése előtt.


Hogyan regisztráljak a White Label Partner Programba?

To make a request to join the White Label Partnership programme, please contact Admiral Markets AS via email: info@admiralmarkets.com


A Kereskedési Platform beállítása

A többéves tapasztalattal a testre szabott megoldások fejlesztésében, mély szakértelem valósítjuk meg White Label programunkat.

A többéves tapasztalattal a testre szabott megoldások fejlesztésében, mély szakértelem valósítjuk meg White Label programunkat.

A White Label modellünket évek óta évek óta teszteljük, ezzel is megnyugtatást adva, hogy egy innovatív technológiával és egy kitapasztalt, gyors és hatékony folyamattal állsz szemben.

Létrehozunk egy demonstrációs platformot, ahol pontos elképzelést kaphatsz, hogyan fog kinézni a White Label platformod. Beintegráljuk a logódat és a vállalati színeket. Amennyiben nincsenek vállalati grafikai előírásaid, grafikusaink szívesen terveznek anyagokat, beleértve egy megfelelő logót számodra.


Milyenek a kereseti lehetőségek a White Label Partner programmal?

Köszönhetően az ügyfeleink folyamatos kezelésének és a velük való kapcsolattartásunknak, ez a program egy igazán vonzó bevétel megosztási modellt nyújthat számodra.

A kereskedelmi feltételek a minden ügyfél számára egyediek, az adott helyzet és az elvárások függvényében.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.