Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Engedélyeink

Financial Conduct Authority

Admiral Markets UK Ltd a Financial Conduct Authority (FCA), FRN által szabályozott és engedélyezett: 595450, és felhatalmazott az ügyfélpénzek kezelésére az FCA CASS szabályok alapján. Az Admiral Markets UK Ltd. az Admiral Markets AS testvér intézménye. Az Admiral Markets AS az Estonian Financial Supervision Authority által engedélyezett és szabályzott társaság, ami az európai MiFID szabályozásainak megfelelően műkődik.

MiFID

A MiFID (Directive on Markets in Financial Instruments) az Európai Parlament által elfogadott, 2007. november 1-én életbe lépett pénzpiaci szabályozás.

A MiFID szabályzás fő célja a különböző tagországok pénzpiaci műkődésének harmonizálása, az átláthatóság biztosítása. A MiFID szabályozása szerint műkődő cég az Európai Unió területén belül szabadon műkődhet, amennyiben rendelkezik a megfelelő engedélyekkel.

Pénzügyi Biztonság

Ügyfeleink számára a legmagasabb pénzügyi biztonságot és befektetői védelmet nyújtjuk.

Pénzügyi Biztonság

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.