79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Engedélyeink

Financial Conduct Authority

Admiral Markets UK Ltd a Financial Conduct Authority (FCA), FRN által szabályozott és engedélyezett: 595450, és felhatalmazott az ügyfélpénzek kezelésére az FCA CASS szabályok alapján. Az Admiral Markets UK Ltd. az Admiral Markets AS testvér intézménye. Az Admiral Markets AS az Estonian Financial Supervision Authority által engedélyezett és szabályzott társaság, ami az európai MiFID szabályozásainak megfelelően műkődik.

MiFID

A MiFID (Directive on Markets in Financial Instruments) az Európai Parlament által elfogadott, 2007. november 1-én életbe lépett pénzpiaci szabályozás.

A MiFID szabályzás fő célja a különböző tagországok pénzpiaci műkődésének harmonizálása, az átláthatóság biztosítása. A MiFID szabályozása szerint műkődő cég az Európai Unió területén belül szabadon műkődhet, amennyiben rendelkezik a megfelelő engedélyekkel.

Pénzügyi Biztonság

Ügyfeleink számára a legmagasabb pénzügyi biztonságot és befektetői védelmet nyújtjuk.

Pénzügyi Biztonság

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.