Pénzügyi Biztonság

Az Admiral Markets-nél vezetett számlád átfogó pénzügyi biztonságot élvez.

Ügyfélszámlák elkülönítése

Az FCA szabályozásának megfelelően az összes ügyfélvagyon a cég vagyonától elkülönítve, egy EU által felügyelt pénzintézetben van tárolva. Ez biztosítja azt, hogy ügyfeink vagyona bármikor elérhető számukra és nem használjük saját részre. Ennek a meglétét rendszeresen ellenőrzik és igazolják könyvizsgálóink.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

Abban az esetben, amennyiben cégünk pénzügyi nehézségekkel nézne szembe, és nem tudná teljesíteni a kifizetéseket, a magánszemélyek és cégek kompenzálásra kerülnek a FSCS. A biztosított összeg maximálisan £50,000.

A számlavezető bankunk pénzügyi problémája esetén ügyfelenként £75,000-ig történik kompenzáció az FSCS által.

Ügyfelek Fair Kezelése

Mi, az Admiral Markets-nál az ügyfelek érdekeit helyezzük előtérbe. Az FCA Principle of Business 6 alapján kötelesek vagyok szem előtt tartani az ügyfélérdekeket és azokat megfelelően kezelni.

Ez azt jelenti, hogy elkötelezettek vagyunk az ügyfél érdekeit illetően, kezdve szolgáltatásaink promotálásától, ügyfélkezelésen át az ügyfélpanaszok kezeléséig.

Alkalmazottaink és technológiánk napra kész annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Panaszkezelés

Reméljük soha nem lesz indokod arra, hogy panasszal élj szolgáltatásainkkal kapcsolatban. De amennyiben mégis, akkor társaságunk az FCA irányelveivel összhangban gyorsan és transzparens módon kezeli a vitás kérdéseket. Panaszoddal fordulhatsz az info@admiralmarkets.hu email címen csapatunkhoz.