Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Tucsni Péter

Az Admiral Markets magyar csapata egy vérprofi jó kedélyű csapat. Nagyon kedvelem, becslem őket, mert nagy alázat van bennük az iránt, amit sok-sok éve nap mint nap tesznek, annak érdekében hogy minket felhasználókat a legjobban kísérjék és támogassák az olykor rögös útvesztőin a FOREX és a CFD-k világába.

A képzések, fórumok és workshop-ok rendkívül igényesek. Azon belül a leckék rövidek, lényegre törőek és pont az informatív jellege okán, ahol mindig sok olyan érdekes és értékes információ elhangzik.

Az Admiral Markets mindenekfölött igényes és színvonalas online kereskedési szolgáltató a magyar piacon, és talán a leginkább törekszik az objektivitásra és minőségre!   Vissza az ügyfélbeszámolókhoz

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.