Miért az Admiral Markets?

Az Admiral Markets egy vezető, online kereskedési szolgáltató, ahol devizapárokkal és CFD-kkel kereskedhetsz részvényeken, indexeken, nemesfémeken és energiahordozókon.

Erős az elkötelezettségünk, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szoftvert és minőségbiztosítást nyújtsuk, hogy teljesen transzparenssé tegyük a kereskedés élményét.

Globális jelenlét

A 2001-es alapítás óta az Admiral Markets Group folyamatosan fejlődött, napjainkban egy komoly globális szolgáltatóvá érett. Hiszünk abban, hogy globális jelenlétünk segítségével bárki számára támogatást és szolgáltatást tudunk nyújtani, függetlenül attól, hogy ezt a világ mely pontján igényli.

Rugalmas kereskedői számlák

Kereskedői számlákra történő betételhelyezés bármilyen nemzeti devizában megtehető, ami ezt követően GBP, EUR, USD, HUF, CHF devizákra konvertálódik. A tőke védelme érdekében egyszerre több, különböző devizájú kereskedői számlával is rendelkezhetsz. Kereskedőtér.

Engedélyeink

Admiral Markets UK Ltd. szabályozott és engedélyezett Nagy Britanniában a Financial Conduct Authority (FCA) által, ezzel teljesítve a brit és európai uniós a MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) irányelveit is.

Tudjon meg többet az Admiral Markets csoport szabályozott társaságairól és és látogasson el nemzetközi weboldalunkra.

Oktatás és Elemzések

Az Admiral Markets kiemelt céljának tekinti, hogy ügyfelei mindig átgondolt és releváns kereskedési döntéseket hozzanak. Ebből következően társaságunk számos oktatási programot kínál, amelyek keretében segíti a kereskedéshez szükséges készségek fejlesztését, valamint a pénzügyi piacokon történő eligazodást-, illetve kereskedési ötletek beazonosítását is. Mindemellett több nyelven is elérhető, oktatási célú könyvekkel és segédletekkel támogatjuk ügyfeleinket. Oktatási eszköztárunkat folyamatosan szélesítjük. Itt további segítséget kap ahhoz, hogy magabiztosan kiismerje magát a pénzügyi piacok dzsungelében.

Ügyféltámogatás

Admiral Markets ügyféltámogatást nyújt munkanapokon 24 órán keresztül, telefon, email vagy személyes chat segítségével.

Kapcsolatba léphetsz velünk a info@admiralmarkets.hu email cím segítségével, ahol gyors és átfogó választ adunk.

Biztonság és Szoftverek

Hogy biztosak lehessünk abba, hogy ügyfeleink kényelmesen és biztonságosan férnek hozzá a pénzügyi piacokhoz, szervereink fizikailag a pénzügyi ágazatok szívét jelentő LD4 Equinix adatközpontban van az Egyesült Királyságban. Ez az elhelyezkedés közvetlenül a Likviditás Szolgáltatók mellett van, ezzel is segítve a lehető legjobb, késleltetés nélküli teljesüléseket. Ezen kívül a legmegbízhatóbb, és közkedveltebb kereskedési platformot kínáljuk, A MetaTrader4-et,

amelyet a kereskedési szoftverekben élen járó, MetaQuotes Software Corp. fejlesztett ki.