Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Miért az Admiral Markets?

Az Admiral Markets befektetési vállalkozás az Admiral Markets védjegye alatt egy vezető, online kereskedési szolgáltató, ahol a Forexen és CFD-kkel kereskedhetsz részvényeken, indexeken, nemesfémeken és energiahordozókon, kötvényeken és kriptovalutákon.

Elkötelezettségünk, hogy hozzáférést biztosítsunk a rendkívül funkcionális szoftverekhez és minőségbiztosításhoz, ami azt jelenti, hogy az ügyfeleink a legjobb és legátláthatóbb kereskedési élményt kapják meg. Az Admiral Markets külső könyvvizsgálókat használ a működési és belső eljárások fokozására a jogszabályi megfelelés biztosítása érdekében.

Globális jelenlét

A 2001-es alapítás óta az Admiral Markets Group folyamatosan fejlődött, napjainkban egy komoly globális szolgáltatóvá érett. Hiszünk abban, hogy globális jelenlétünk segítségével bárki számára támogatást és szolgáltatást tudunk nyújtani, függetlenül attól, hogy ezt a világ mely pontján igényli.


Felügyelet és szabályozás

A befektetési vállalataink nyilvánosan elismertek, kiváló hírnévvel, minőségi szolgáltatásokkal, pénzügyi stabilitással és befektetések magas biztonságát nyújtják.

FCA felügyelet

Az Admiral Markets UK Ltd az FCA által felügyelt és szabályozott, FRN: 595450, és jogosult, hogy az ügyfél pénzét az FCA CASS szabályai szerint tartsa. Az Admiral Markets UK Ltd az Admiral Marktets AS (Észtország) testvérvállalata.

Észt Pénzügyi Felügyeleti Hatóság

Az Admiral Markets AS az Észt Pénzügyi Hatóság által felügyelt és szabályozott (EFSA engedély № 4.1-1/46) az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség (EGT) határain átnyúló fő befektetési és bróker tevékenységeiért.

Mint engedéllyel rendelkező szervezet, az Admiral Markets AS nyilvánosan elismert, kiváló hírnévvel, minőségi szolgáltatásokkal, pénzügyi stabilitással és befektetések magas biztonságával rendelkező vállalat.

MiFID II Európában

A pénzügyi eszközök piacairól szóló 2014/65/EL (MiFID II) irányelv 2018. január 3-án lépett hatályba az Európai Parlament és Tanács elfogadásával. Szabályozza az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belüli befektetési szolgáltatások és tevékenységek pénzügyi eszközeinek piacát.

A MiFID II fő célja a pénzügyi piacok irányítása, a hatékonyság növelése, a pénzügyi átláthatóság fokozása, a verseny növelése és a fogyasztók nagyobb védelme a befektetési szolgáltatások terén.

Az MiFID II során, egy befektetési vállalkozás szabadon nyújthat szolgáltatásokat egy másik tagállam vagy egy harmadik ország számára, feltéve, hogy a szolgáltatásokat a befektetési vállalkozás engedélye fedezi. Az engedélyezett vállalat teljes mértékben teljesíti az európai szintű követelményeket, ezért lehetővé teszi a határokon átnyúló szolgáltatások nyújtását.


Rugalmas kereskedési számlák

Kereskedői számlákra történő betételhelyezés bármilyen nemzeti devizában megtehető, ami ezt követően GBP, EUR, USD, HUF, CHF devizákra konvertálódik. A tőke védelme érdekében egyszerre több, különböző devizájú kereskedői számlával is rendelkezhetsz. Kereskedőtér.

Oktatás és Elemzések

Az Admiral Markets kiemelt céljának tekinti, hogy ügyfelei mindig átgondolt és releváns kereskedési döntéseket hozzanak. Ebből következően társaságunk számos oktatási programot kínál- beleértve a webináriumokat és szemináriumokat-, amelyek segítik a kereskedéshez szükséges készségek fejlesztését, valamint a pénzügyi piacokon történő eligazodást-, illetve kereskedési ötletek beazonosítását is. Mindemellett több nyelven is elérhető, oktatási célú könyvekkel és segédletekkel támogatjuk ügyfeleinket. Oktatási eszközeink folyamatosan bővülnek. Ez a külön fejezet bemutatja az analitikus eszközök széles választékát, amelyek segítenek a kereskedőknek a pénzügyi piacok navigálásában.

Ügyfélszolgálat

Az Admiral Markets emailen és telefon és élő chaten keresztül is ügyféltámogatást nyújt: legyen szó bármilyen technikai vagy más jellegű kérdésről. Az európai nyitvatartási idő alatt társaságunk számos nyelven kínál telefonos támogatást és élő chat funkciót.

Kapcsolatba léphetsz velünk a info@admiralmarkets.hu email cím segítségével, ahol gyors és átfogó választ adunk.

Biztonság és Szoftverek

A szervereink fizikailag a legfontosabb likviditási szolgáltatókkal együtt működnek, biztosítva a legjobb végrehajtást és legkisebb késleltetést. Mi kínáljuk a legmegbízhatóbb és legnépszerűbb kereskedési platformokat, MetaTrader 4 és MetaTrader 5.

amelyet a kereskedési szoftverekben élen járó, MetaQuotes Software Corp. fejlesztett ki.

Jelentések

Az Admiral Markets AS és az Admiral Markets Group AS pénzügyi jelentései megtekinthetőek az Admiral Markets AS weboldalán található jelentés részlegnél.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.