Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Vállalati értékek

  • A sikert támogatjuk. Abban hiszünk, hogy mindenki sikeres lehet. Társaságunk pedig az ehhez szükséges eszközöket és tudást biztosítja.
  • Kereskedés & Feddhetetlenség. Társaságunk célja, hogy etikus és transzparens üzleti modellt követve építsen bizalmat a pénzügyi szolgáltatások piacán.
  • Globális perspektívák. Célunk az, hogy helyszíntől függetlenül bárhonnan lehessen kereskedni bármilyen termékkel. Arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy vegyenek részt a gyorsan fejlődő online közösségben.
  • Egyszerűen. Mindent a lehető legérthetőbben magyarázunk el, szakmai zsargon szövegek helyett.
  • Etikus ügyfélkiválasztás. Teljesen megfelelünk az FCA elvárásainak és amennyiben úgy ítéljük meg, hogy egy leendő ügyfél számára nem megfelelőek a szolgáltatásaink, akár el is utasítjuk a számlanyitási kérelmét.
  • A védelem ami számít. Mindent megteszünk azért, hogy védjük az ügyfeleinket és a tőkéjüket.
  • Gondosság és körültekintés. A legmagasabb elvárások mentén dolgozunk és a legkorszerűbb technológiát biztosítjuk az ügyfeleinknek.
  • Mindig előre nézünk. Az innovációban hiszünk. A Kutatás és Fejlesztés, valamint az informatikai részlegünk folyamatosan azon dolgozik, hogy fejlesszük a szoftvereinket és a szolgáltatásainkat az ügyfeleink számára.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.