Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kriptovaluta Buborék-Mérő

A hatékony Buborék-Mérő Kripto eszköz segítségével összehasonlíthatod a Bitcoin-t más kriptovalutákkal és tokenekkel. Ez hasznos lehet, amikor értékeled a mögöttes eszközt, amely a kripto CFD termékek alapját formálja és meg akarod találni azokat, amelyek a leginkább túl- vagy alul árazottak.

TUDJ MEG TÖBBET A KRIPTOVALUTA BUBORÉK-MÉRŐRŐL

Mi a Buborék-Mérő Kriptovaluta eszköz és hogyan működik?

A Buborék-Mérő egy egyszerű és hatékony módja, hogy gyors kriptovaluta árelemzést nyújtson számodra. Reméljük, segíteni fog megérteni egy kicsit jobban, hogyan értékelhetjük a kriptovalutákat általában. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a kriptovaluta árakat a Bitcoinhoz viszonyítva az SAP (kínálathoz igazított ár) és a VAP (volumenhez igazított ár) segítségével.

A SAP ár megmutatja, hogy az X coin ára mi lenne, ha azonos mennyiségű kínálata lenne, mint a Bitcoinnak.
A VAP ár megmutatja, hogy az X coin ára mi lenne, ha azonos kereskedési volumene lenne, mint a Bitcoinnak.

Lényegében, az SAP / VAP aránya a legfontosabb mérőszáma egy coin "buborékosságának" - minél magasabb ez a paraméter, annál inkább túlértékelt egy coin, a Bitcoinhoz viszonyítva.

A tábla sorai szín-kódoltak az alábbiak szerint:

Red = SAP / VAP > 100%
Zöld = SAP / VAP <100 %

Emellett további plusz mérőszámokat nyújtunk, mint a 24 órás likviditás - amely megmutatja a coin piaci kapitalizációjának és a napi kereskedési volumenjének arányát.

Annak érdekében, hogy alacsonyabb legyen Bitcoin elfogultság, a Bitcoin árat az oldal tetején a sáv használatával módosíthatod.

Valóban egy kriptovaluta buborékot tapasztalunk?

Kriptovaluta piacelemzés során világos, hogy látunk néhány megalapozott projektet, például a Bitcoint vagy az Ethereumot - amelyek gyakran tűnnek túl drágának. Emellett olcsóbb coinok ezrei léteznek vonzóbb árakkal.

Sokan újak a kriptovaluták világában, a kereskedők túlnyomó többsége először lépett ezekre a piacokra 2017-ben. Nagyon könnyen beleesnek a kezdők az árcsapdákba és olyan érmét vesznek, ami olcsónak tűnik teljesen ignorálva az alapvető gazdasági méréseket, például hogy figyelembe vegyék az érmék kínálatát.

Ezek az eredmények a kriptovaluta piacokon drasztikusan túlárazottak bármely kriptovaluta kapitalizációjával, használható tokenjeivel és a legnépszerűbbek árai akár az egekbe szökhetnek!

A Buborék-Mérő célja, hogy rámutasson arra a tényre, hogy vannak coinok - beleértve azokat, amelyet a top10-be tartoznak - amelyek túlárazottak a Bitcoinhoz képest azzal, hogy olyan nagy jelentőségük van, amelyek mellett eltörpülhet a Bitcoin spekulatív része.

Egy kriptovaluta buborékot tapasztalhatunk? Ezt csak az idő mondhatja meg. A kriptovaluta eszközünk egyszerűen rámutat azokra a kriptovalutákra, amelyek valószínűleg nagyobb mértékben túlárazottak, mint mások.

Továbbá, ez az eszköz használható a Bitcoin árelemzésére a többi kriptovalutához képest, akárcsak a potenciális alulárazott instrumentumok keresésére a Bitcoinhoz viszonyítva.

A KRIPTOVALUTA CFD KÍNÁLATUNK

A Kriptovaluta CFD kínálatunk a világ legnépszerűbb kereskedési platformjain - a MetaTrader 4-en és MetaTrader 5-ön elérhető. Kereskedhetsz Kriptovaluta CFD-kkel 1:5-ös tőkeáttételig, lehetővé téve a short eladásokat a teljes termék kínáltunkon! Továbbá, a legtöbb mögöttes kriptovalutája a kínált CFD-knek gyakran "zöld" - vagy legalábbis közel "zöld" a Buborék-mérőnkben!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kriptovaluta CFD-k árazása, például a BTCEUR, ETHEUR és mások, egyedi kriptovalutából származnak, ami azt jelenteni, hogy a piac mélysége korlátozva van azokra a kriptovalutákra, amelyek az ajánlati könyvben szerepelnek. Ezek az instrumentumok nincsenek szabályozva és nem felelnek meg a pénzügyi rendelet által biztosított védelemnek. Ezek a piacok kiszámíthatatlanok, mindig extrém volatilisek és a likviditás függvényében korlátozottak. Az árképzési motoroknál tapasztalhatók a kriptovalutákon késések, megszakítások, amely számos problémát okozhat. Bárki, aki kriptovaluta CFD-kben szeretne fektetni, legyen tájékozott és naprakész a blokklánc technológiákkal kapcsolatban. A kriptovaluta CFD-kkel történő kereskedés MAGAS KOCKÁZATTAL jár a tőke elvesztésére nézve a piac volatilitása, a végrehajtási problémák és a területből adódó zavaró események miatt, pl. hard forkok, szabályozási tilalom, hackerek, bányászati kartellek és más rosszindulatú szereplők a kriptovaluta ökoszisztémáiban.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.