76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Kriptovaluta Buborék-Mérő

A hatékony Buborék-Mérő Kripto eszköz segítségével összehasonlíthatod a Bitcoin-t más kriptovalutákkal és tokenekkel. Ez hasznos lehet, amikor értékeled a mögöttes eszközt, amely a kripto CFD termékek alapját formálja és meg akarod találni azokat, amelyek a leginkább túl- vagy alul árazottak.

TUDJ MEG TÖBBET A KRIPTOVALUTA BUBORÉK-MÉRŐRŐL

Mi a Buborék-Mérő Kriptovaluta eszköz és hogyan működik?

A Buborék-Mérő egy egyszerű és hatékony módja, hogy gyors kriptovaluta árelemzést nyújtson számodra. Reméljük, segíteni fog megérteni egy kicsit jobban, hogyan értékelhetjük a kriptovalutákat általában. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy összehasonlítsd a kriptovaluta árakat a Bitcoinhoz viszonyítva az SAP (kínálathoz igazított ár) és a VAP (volumenhez igazított ár) segítségével.

A SAP ár megmutatja, hogy az X coin ára mi lenne, ha azonos mennyiségű kínálata lenne, mint a Bitcoinnak.
A VAP ár megmutatja, hogy az X coin ára mi lenne, ha azonos kereskedési volumene lenne, mint a Bitcoinnak.

Lényegében, az SAP / VAP aránya a legfontosabb mérőszáma egy coin "buborékosságának" - minél magasabb ez a paraméter, annál inkább túlértékelt egy coin, a Bitcoinhoz viszonyítva.

A tábla sorai szín-kódoltak az alábbiak szerint:

Red = SAP / VAP > 100%
Zöld = SAP / VAP <100 %

Emellett további plusz mérőszámokat nyújtunk, mint a 24 órás likviditás - amely megmutatja a coin piaci kapitalizációjának és a napi kereskedési volumenjének arányát.

Annak érdekében, hogy alacsonyabb legyen Bitcoin elfogultság, a Bitcoin árat az oldal tetején a sáv használatával módosíthatod.

Valóban egy kriptovaluta buborékot tapasztalunk?

Kriptovaluta piacelemzés során világos, hogy látunk néhány megalapozott projektet, például a Bitcoint vagy az Ethereumot - amelyek gyakran tűnnek túl drágának. Emellett olcsóbb coinok ezrei léteznek vonzóbb árakkal.

Sokan újak a kriptovaluták világában, a kereskedők túlnyomó többsége először lépett ezekre a piacokra 2017-ben. Nagyon könnyen beleesnek a kezdők az árcsapdákba és olyan érmét vesznek, ami olcsónak tűnik teljesen ignorálva az alapvető gazdasági méréseket, például hogy figyelembe vegyék az érmék kínálatát.

Ezek az eredmények a kriptovaluta piacokon drasztikusan túlárazottak bármely kriptovaluta kapitalizációjával, használható tokenjeivel és a legnépszerűbbek árai akár az egekbe szökhetnek!

A Buborék-Mérő célja, hogy rámutasson arra a tényre, hogy vannak coinok - beleértve azokat, amelyet a top10-be tartoznak - amelyek túlárazottak a Bitcoinhoz képest azzal, hogy olyan nagy jelentőségük van, amelyek mellett eltörpülhet a Bitcoin spekulatív része.

Egy kriptovaluta buborékot tapasztalhatunk? Ezt csak az idő mondhatja meg. A kriptovaluta eszközünk egyszerűen rámutat azokra a kriptovalutákra, amelyek valószínűleg nagyobb mértékben túlárazottak, mint mások.

Továbbá, ez az eszköz használható a Bitcoin árelemzésére a többi kriptovalutához képest, akárcsak a potenciális alulárazott instrumentumok keresésére a Bitcoinhoz viszonyítva.

A KRIPTOVALUTA CFD KÍNÁLATUNK

A Kriptovaluta CFD kínálatunk a világ legnépszerűbb kereskedési platformjain - a MetaTrader 4-en és MetaTrader 5-ön elérhető. Kereskedhetsz Kriptovaluta CFD-kkel 1:5-ös tőkeáttételig, lehetővé téve a short eladásokat a teljes termék kínáltunkon! Továbbá, a legtöbb mögöttes kriptovalutája a kínált CFD-knek gyakran "zöld" - vagy legalábbis közel "zöld" a Buborék-mérőnkben!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kriptovaluta CFD-k árazása, például a BTCEUR, ETHEUR és mások, egyedi kriptovalutából származnak, ami azt jelenteni, hogy a piac mélysége korlátozva van azokra a kriptovalutákra, amelyek az ajánlati könyvben szerepelnek. Ezek az instrumentumok nincsenek szabályozva és nem felelnek meg a pénzügyi rendelet által biztosított védelemnek. Ezek a piacok kiszámíthatatlanok, mindig extrém volatilisek és a likviditás függvényében korlátozottak. Az árképzési motoroknál tapasztalhatók a kriptovalutákon késések, megszakítások, amely számos problémát okozhat. Bárki, aki kriptovaluta CFD-kben szeretne fektetni, legyen tájékozott és naprakész a blokklánc technológiákkal kapcsolatban. A kriptovaluta CFD-kkel történő kereskedés MAGAS KOCKÁZATTAL jár a tőke elvesztésére nézve a piac volatilitása, a végrehajtási problémák és a területből adódó zavaró események miatt, pl. hard forkok, szabályozási tilalom, hackerek, bányászati kartellek és más rosszindulatú szereplők a kriptovaluta ökoszisztémáiban.