Trader`s Blog

A török líra rekord minimumot döntött: Mit jelent ez a globális piacok számára?Törökország jelenleg nagyon aktuális téma a piacokon, és ha megtekintjük az USD/TRY chartot párhuzamot vonhatunk a Bitcoin árfolyamát érintő tavaly év végi fejleményekkel, eseményekkel. Azonban van egy nagy különbség, amit nem árt figyelembe venni: Az USD/TRY paraboli

...

Összes megtekintése


Itt van a Te pillanatod


Mennyi időbe telik amikor egy embernél eljön az áttörés? Sokan azt mondják, évek alatt jön el, de én nem így látom. Az áttörés egy pillanat.

Ezt a pillanatot a sikeres traderek és emberek pontosan meg tudják határozni, hogy mikor is jött el a számukra.

Nézzük meg elsőne

...

Összes megtekintése


Ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak, fel kell ébredned


Sokkal többen álmodoznak arról, hogy sikeresek lesznek a tőzsdén vagy a Forex kereskedésben, mint azt gondolnád. Mit tegyünk, hogy ez ne csak álom maradjon?

A kommunikáció a legfontosabb. Ugyanazokat a történéseket az emberek képesek különböző módon értelmezni, kommuniká

...

Összes megtekintése


Az információ hatalom! - Hibás!


Hallottad már azt a kifejezést, hogy az információ hatalom? Régen egyet is értettem, de csak mert nem voltam vele tisztában, nem fordítottam elég figyelmet a részletekre. Ha te is olyan személyiség vagy (mint én voltam), hogy elhiszed az ilyen "alapigazságokat" anélkül,

...

Összes megtekintése


Többet tanulsz a hibáidból vagy a sikereidből?


Az összes olyan képesség, amit tanultam és segített előre lépni az életben, többnyire gyakorlati tudás volt és nem elméleti. Fel kellett ismernem a lehetőségeket. A tudás megalapozása fontos, de a gyakorlás még fontosabb.

Viszont ez nem történt meg egészen addig, amíg n

...

Összes megtekintése


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.