Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Trader`s Blog

Az Amazon több mint 30%-ot zuhant. Mi a következő lépés?


2018 szeptemberében az e-kereskedelmi óriás Amazon értéke meghaladta a bűvös 1000 milliárd dolláros határt.

Ugyanakkor 2019. január utolsó hetében a cég tőzsdei kapitalizációja 200 milliárd dollárt esett. Ezzel a több mint 30%-os csökkenéssel hivatalosan is a medve piac

...

Összes megtekintése


Brexit 2019: Egy soha vissza nem térő kereskedési lehetőség?


brexit-kereskedesi-lehetoseg

Január 15-én, a brit miniszterelnök, Theresa May Brexit megállapodása a legsúlyosabb parlamenti vereséget szenvedte el. Ez az eseménysorozat drasztikusan növelte a volatilitást és a bizonytalanságot az Egyesült Királyság EU-ból való kilépése körül, amelyet március 29-re

...

Összes megtekintése


A 10 legjobb kereskedési ötlet 2019-re


2018-ban a kereskedők és befektetők világszerte a pénzügyi piacok egyik legérdekesebb évét tapasztalhatták. Az Egyesült Államok és Kína között húzódó kereskedelmi feszültségek, a Brexit körüli problémák, valamint a kirptovalutáknál bekövetkezett összeomlás csak néhány e

...

Összes megtekintése


A Jen hirtelen összeomlása hatással van a devizapiacokra


Jen összeomlás

Az USD/JPY árfolyam két év alatt a legalacsonyabb szintre süllyedt, ez a legnagyobb csökkenése 2009 óta. Egy tömeges pánik érte el a piacokat, egy közel hasonló összeomlás, mint ami a Brexit szavazás után az angol font eladásánál következett be.

Minden japán jen devizap

...

Összes megtekintése


7%-ot estek a Facebook részvények az újabb Adatvédelemi botrányok során


A Facebook ismét bajban van. A The New York Times új jelentése szerint a szociális hálózat hozzáférést nyújtott más tech óriásoknak a személyes adatokhoz, például a Spotify és a Netflix hozzáférést kapott a felhasználók privát Facebook Messenger üzeneteihez.

Ez az év vé

...

Összes megtekintése


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.