Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

3 könnyű lépés, hogy az életben mindenben sikertelen legyél

Szeptember 05, 2016 12:15

Kedves Traderek,


Valamiért az emberek 90%-a nagyon jól ismeri ezt a három lépést.

És ennek köszönhetően ők azok, akik soha nem lesznek sikeresek a Forex kereskedésben.


Csak a baj nem kizárólag a tőzsde területére szűkül, hanem a saját privát életükben sem sikerül úgy élniük, hogy sikeresek legyenek.


Itt a három könnyű lépés, hogy kudarc legyen az életed és a kereskedésed is:


1. Hibáztass mindig valaki mást !
2. Panaszkodj mindig minden miatt !
3. Ne legyél hálás semmiért !

Ugye milyen könnyű? Fogadok, nagyon sokan magukra ismernek legalább egy pontban. De egy ilyen Egyenleg kimutatás (max 10.73% Drawdown) jól esne sokatoknak vagy T@tantula egyik számlájának kimutatása:


1. Hibáztass mindig valaki mást!

Sokkal könnyebb ha valaki mást hibáztatunk, hogy nem jön össze az életünk úgy, ahogy azt MI elterveztük. És hát lássuk be, ha valamit MI tervezünk el, akkor az tökéletes és csak úgy jó ahogy mi gondoljuk. Igaz?

A tőzsdén egy valakinek van igaza. A piacnak! Ezt jobb, ha minél előbb belátjátok, sokkal könnyebb tőzsdei pályafutásotok lesz. Sokkal könnyebben tudjátok majd elfogadni a logikátlan mozgásokat és sokkal könnyebben tudtok majd felugrani a pénzvonatra. Hibáztatni a brókert, az ott dolgozókat, a Wall Street-i cápákat, a mentorodat teljesen értelmetlen. Te hoztad meg akkor azt a döntést, a te felelősséged és dicsőséged lesz minden amit a tőzsdéből kihozol. Amikor konzisztens profitokat veszel ki akkor az a te dicsőséged is.


2. Panaszkodj mindig minden miatt !

Mindig van jobb, gyorsabb, szebb, nagyobb, kisebb, közelibb és még sorolhatnám a mellékneveket. Sokan érzik úgy, hogy a sors őket sújtja, az élet csak velük babrál ki, és ha össze is jön, akkor is találnak abban hibát, hogy miért ne örüljenek.

Ez nagyon fárasztó hosszútávon és rettentően be fog szűkülni a fókuszunk. Az agyunk elkezdi csak a hibákat keresni mindenben és ilyenkor nem fogjuk észrevenni a lehetőséget, amit a piac vagy az élet hoz nekünk. Erre van egy jó képeslap mondatom is:

Nincs szerencse. Csak a felkészültség találkozik az alkalommal!

Ha mindenben csak a hibát keressük, akkor nem fogjuk észre venni a lehetőséget még akkor sem, ha egy óriási lapáttal ütne hátba minket...


3. Ne legyél hálás semmiért !

Na, ez nagyon ismerős nekem. Az elmúlt években szerintem volt szerencsém több ezer emberrel beszélni. Tudjátok, ha véletlenül valami helytelen dolgot tapasztalnak, akkor 8 ember a 10-ből panaszkodik. Ha valami jó dolgot tapasztalnak akkor 2 ember a 10-ből említi ezt meg.


Szerencsére azok, akik részt vesznek Kata oktatásán nem ilyenek. Egyáltalán nem. Sőt, ott van az idei Kereskedj mint egy Olimpikon győztes is. Megkértük őket, hogy adjanak egy rövid visszajelzést az első óra után! És ők nagyon segítőkészen írtak nekünk. Nézzük, mit mondanak ügyfeleink arról, hogy miért érdemes Kata oktatásán részt venni. Kiragadtam 4 embert a sokból, de az összes választ később fogjuk majd posztolni.

K. Ildikó: Nagyon jó gondolatokat hallottam, és új nézőpontokat. Rádöbbentett azokra a dolgokra, amin javítanom kell a jövőben. Az előadás gyakorlatban alkalmazható eszközöket adott. Lendületes, lényegre törő, és hatásos volt!

T. Attila: Mindenek előtt köszönöm a munkád! Gondolom elég fárasztó lehet az egész napi munkát követően még oktatást tartani és elviselni, ha értetlenkedünk. Szerintem nagyon jól csináltad! Azt mondanám, hogy simulékonyan igazodtál az aktuálisan kialakuló igényekhez, ugyanakkor tartottad a "tanrendet" is. Szerintem tisztán és érthetően magyarázol, közben figyelsz a visszajelzéseinkre is.

Úgy gondolom bárki, aki részt vesz a szemináriumodon, mindenképpen profitálhat belőle, legyen az kezdő vagy akár haladó trader.


B. Sándor: Köszönet a könyv megírásába fektetett energiáért!

Az oktatás legfontosabb része az előadó hitelessége, gyakorlati tapasztalata arról, amiről beszél és az információ átadási tudása. Nálad ez találkozik. A technikai tudás mellett a kereskedéshez szükséges érzelmi, pszichológiai tapasztalatok átadása is segítséget jelentenek.

Magán véleményem: szerintem legközelebb emeld ki, hogy a jelenlévők a végén kérdezzenek vagy a szünet előtt. Ne 2 hónapos tapasztalatlanság hangját halljuk, hanem a 10 év eredményeit és okait.


T. Tamás: Köszönet a szeminárium sorozat első alkalmáért. Megalapozta és tükrözte az előadás színvonalát az az átfogó és részletes tankönyv, amit előtte e-mailben megkaptunk.

Érthetően fogalmaztál, és az egyébként témák közt csapongó kérdések sem zavartak meg a haladásban annak ellenére, hogy kielégítően megválaszoltad azokat, dacolva a kifogyó filcek sokaságával. Remekül éreztük magunkat, és okosodtunk. Várjuk a következő alkalmat is.

És akkor most merre is tovább? Két lehetőség közül tudtok választani:

1. Vagy minden megy tovább úgy ahogy eddig és majd találsz egy nyertes lottó-szelvényt az utcán, esetleg egy amerikai nagybácsitól örökölsz egy tetemes vagyont.

2. Vagy elkezded felfogni, hogy miről is szól az élet és kezedbe veszed a saját életed. Én személy szerint ezeket tudom neked ajánlani:

- Csatlakoz Kata szemináriumához

- Nézd meg Birger Schäfermeier szeminárium felvételeit

- Demo számla a legjobb módja, hogy elkezd a gyakorlást, töltsd le a Supreme kiegészítőt is, amit a német traderek fejlesztettek ki nektek!

EZEK TELJESEN INGYENESEK!

Sok sikert mindenkinek!

Molnár Zalán


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.