Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

9 tipp, hogy jobban élj

Június 13, 2017 15:06

Amikor megismersz egy olyan embert, aki a bankjából 275 millió forintot vesz ki készpénzben, akkor tudod, hogy kivel akarsz nagyon jóban lenni. Mindezt úgy, hogy a karrierjét egy használtautó kereskedőként kezdte.

Ha egy olyan cikket akartál elolvasni, ami szórakoztat akkor inkább menj tovább olyan oldalakra, ahol vicces és szórakoztató cikkek vannak. A célom az, hogy oktassak, hogy átadjak tapasztalatot és gyakorlati tudást, amit el is tudsz kezdeni használni most.

Volt szerencsém találkozni és megismerni itthon is sok sikeres embert. Érdekes módon (mondjuk szerintem ez nem véletlen), vannak olyan közös tulajdonságaik, amelyeket nem is nehéz elsajátítani. A legtöbb ember nem találkozik Magyarországon ilyen emberekkel, nem beszélget velük nap mint nap és soha az életben nem fogja tudni átvenni a siker esszenciáját.

A legnagyobb gondok a hitrendszerrel vannak. Például sokan hisztek abban, hogy a problémát úgy tudjátok csak megoldani, hogyha rájöttök, hogy mi a forrása, utána néztek, pszichológushoz mentek, hogy anya és apa nem szeretett vagy túlságosan is szeretett éppen.

A probléma okát kutatjátok. Én is hittem ebben, már nem. A problémát csak sikerrel lehet megoldani. Amikor sikeres vagy, akkor egy olyan tudatállapotba kerülsz, aminek köszönhetően automatikusan túllépsz a gondokon vagy pedig megoldod.

Mint azt egyszer már írtam, a lusta emberek a legelfoglaltabbak. Általában az embereknek a lusta személy egy olyan valaki, aki otthon a kanapén fekszik és popcornt zabálva a Netflix-et nézi. Számomra teljesen mást jelent. Az igazán lusta ember mindig el van foglalva, soha nem tud visszahívni, nem tud egy fontos dolgot se megcsinálni. Szét van esve, mert lusta volt a napját megszervezni. Mindent kitalál, csak hogy ne kelljen a nehéz és a fontos dolgot megcsinálni.

Ha akár én vagy egy Kasza Tibi kaliberű ember vissza tud hívni/írni és válaszolni a kérdésekre akkor TE miért nem? Mert lusta vagy. És pont emiatt ezek az emberek nagyon nehezen fogják rávenni magukat, hogy a következő 9 pontot alkalmazzák.

Én alkalmazom és 30 évesen már egy brókercégnek voltam az ország igazgatója.


1. Legyél egy mániákus

2. Annyi mindent csinálj, hogy már kritizálnak miatta

3. Bármit, amit csinálsz most, csináld magasabb szinten

4. Soha ne kompromittáld saját magad azzal, hogy CSAK elégedett legyél

5. Soha ne engedj a céljaidból

6. Domináns legyél, ne versenyző

7. Használd fel a figyelmet, amit a kritizálások által kapsz

8. Fókuszálj a napi célokra (lépések, hogy elérd az éves célod)

9. Tedd meg a nehéz dolgokat elsőnek

Nézzük lépésről lépésre, miről is szólnak ezek.

Legyél egy mániákus. Sehol nem tanítják ezt neked. Legyél az a munkába és az életben. Senki nem akar mániákus lenni. Sőt, ha fanatikus vagy, akkor az emberek azt mondják nyugi, csak lassan. Figyeld meg, kik azok, akik ezt mondják? Domináld a munkád és a szegmenst, ahol dolgozol. Az otthoni környezetet, ne csak túlélni próbálj. Persze fontos, hogy valami etikus, jó dologgal foglalkozz, abban legyél egy domináns mániákus.

Én például a pénzügyi oktatásban hiszek és abban, hogy tudok embereknek segíteni jobbá válni, értelmesebbé és remélhetőleg sokkal kevesebben fognak áldozatok lenni pénzügyi átverések által.

Beszélek én mindenkivel és mindenhol. Mindenhol ott vagyok, mindenre reagálok. Már engem keresnek meg cégek, hogy „hé akarod ezt meg ezt"? Olyan ajánlatokat kapok, amikről mások nem is tudnak, mert mielőtt másnak elküldenék, már tudják, hogy ha nekem tetszik, akkor benne leszek. Nincs azzal semmi baj, ha kritizálnak. Ez azt jelenti, hogy valamit jól csináltál.

Az a figyelem, ami ebből fakad, nagyon értékes. Ezt a figyelmet tudod felhasználni arra, hogy saját magad egy magasabb szintre helyezd.

Erről jut eszembe… Mindenkinek vannak céljai. Ezekből a célokból soha az életbe ne engedj. Nem etikus saját magaddal szemben. Lehet elsőre nem fog sikerülni, de ha nem adod fel, eléred. És amikor eléred, akkor fogsz kapni újra sok kritikát.

Teljesen mindegy mit csinálsz, csináld magasabb szinten holnaptól. Nézd meg, mi kell ehhez, bontsd le lépésekre, csinálj belőle napi célokat, amikért felkelsz reggel 5-kor, ha kell és hajt téged egész nap. Nem fogod tudni a hegyet megmászni egy lépésből, de a sok apró lépés fel fog vinni.

Amikor azt mondtam, hogy minden hónapban 4 oktatást akarok tartani, sok ember nem hitt bennem. Miután lebontottam napi célokra és elkezdtük csinálni, amit kellett, elértük a célunkat. Egyre többen jönnek hozzánk és eddig nulla panaszt lehet olvasni rólunk.

Ha csak túlélni akarsz, rendben. Csináld. Viszont azoknak, akik jobb életet akarnak, soha nem szabad saját magukat megsérteniük azzal, hogy csak elégedettek legyenek. Elégedettség nem jó. Mániákus kell, hogy legyél.

Ezek a lépések segítenek motiváltnak maradni folyamatosan és olyan helyekre juthatsz el, amire most még nem is mersz gondolni. Kezd el csinálni és nézd meg, mi fog történni 2 hét múlva és 1 hónap múlva.

Ha akarsz találkozni igazán mániákus oktatókkal, akik nem csak elméleti, de gyakorlati tudást is átadnak a tőzsdével kapcsolatban, gyere el. Nézd meg, hogy miért nem kell egyetemi végzettség, hogy egy jó stratégiát találj és miért nem kellenek milliók, hogy a tőzsdén kereskedni tudj. Viszont a kereskedés kockázatos, ezért ajánlom az oktatást.

Vannak ingyenes oktatások kezdőknek és vannak oktatások "mániákusoknak" is. Döntsd el, te melyik szeretnél lenni és tedd meg a lépést.

Üdv,

Zalán


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.