76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

A siker a "szokások" játéka

Szeptember 13, 2017 15:53


Kedves Traderek,

A siker a "szokások" játéka. A siker relatív fogalom és nem jön egyik pillanatról a másikra. Az életben a teljesítmény olyan "szokások" sorozata, amit sikerült a mindennapjainkba beilleszteni annak megfelelően, hogy mik és kik akarunk lenni. Bonyolultnak hangzik? 7 pontban összeszedem, hogy mit is jelent ez.

Kívülállóként sokszor lehet látni, hogy egyes emberek sikeresek és olyan pozitív "szokásokat" követnek, amik előre viszik őket és lehet látni, kik azok, akik csak sodródnak az élet adta hullámokon és engedik, hogy az arra vigye őket, amerre a legkevesebb az ellenállás.

Emlékezz arra, hogy te vagy a szörfös és csak Te dönthetsz, hogy meglovagolod-e a hullámokat vagy csak utazol rajtuk...Sokan a sült galambot várják.

1. A sikeres emberek előre terveznek

Uh, de unalmas...gondolják páran. Én is így gondoltam, mert nem láttam értelmét. Viszont a kereskedésben egy tervnek mindig jelen kell lennie. Ha még nem tudatos, akkor is. Csak sokan nem tartanak ki mellette. Fel kell készülni arra is, hogy mi van, ha valami nem jön össze. Mit fogunk csinálni, ha valami hirtelen változik az egyenletben. Minél több tervet hozunk létre, minél jobban felkészültünk, annál jobb. Minden este próbálj meg 5 percet legalább egyedül eltölteni és gondold át, mit értél el, mit akarsz elérni és mit kell ezért tenned. Utána menj aludni és hagyd, hogy a tudatalattid magába szívja ezt. Másnap reggel, amikor felkelsz, már egy lépéssel előrébb vagy.

2. A sikeres emberek a nehéz dolgokat csinálják meg először

A lusta emberek a könnyű dolgokkal kezdik és azokat végzik el, nem pedig azt, ami prioritást élvez. Persze, amikor a nehéz dolgokhoz érnek, akkor hirtelen minden más fontossá válik és találnak 1000 okot, hogy miért nem tudták megcsinálni. Ez azért van, mert nehéz megcsinálni és meg kell erőltetni magunkat. A sikeres ember tudja jól, hogy nem engedheti meg azt a luxust magának, hogy ilyen könnyű dolgok elvegyék az idejét és fókuszát. Minden nehéz dolognak vannak kockázatos részei és ismeretlen részei. Ezek megoldásai visznek előre valakit.

3. A sikeres emberek tudnak nemet mondani

Sajnos többször is mondanak nemet, mint igent. Ha a saját utadon akarsz haladni, készülj fel arra, hogy sok embert fel fogsz húzni. Senki nem szeret nemet mondani, ezért sokan választják azt az utat, hogy nem bántanak meg másokat. Akarsz este inni egyet? Lelépünk hamarabb, hogy megnézzük a meccset? Meghosszabbítjuk a nyaralást, hogy többet pihenjünk? Egyik példa sem rossz és sokan inkább élvezik az életet de a sikeres emberek mind meghozták a döntést, amikor ezekre mind nemet mondtak. USA 10-kor zár. Kinek van ideje ezekre, de komolyan? A szombatot is el lehet jobban tölteni, mint az Aquaworldben szemináriumot hallgatni.

4. A sikeres emberek befektetnek magukba

Pénzt is, időt is. Legtöbb ember nem fektet be, hanem pazarol. Egy olyan társadalomban élünk, ami igencsak pazarló. Elpazarolja a pénzt amit keres, elpazarolja az idejét olyan emberekre, akiket nem szeret, olyan dolgokra, amire nincs szüksége. Sok sok időt és pénzt pazarolnak és egy nap arra ébrednek, hogy az életük nem olyan, mint amilyenre vágynak. A sikeres emberek viszont befektetnek. Időt is és pénzt is és folyamatosan fejlesztik és edzik magukat. Csak hát ehhez a legtöbb ember lusta és kitalálnak indokot, hogy miért ne. Persze dolgozni kell és fárasztó. Viszont ha nem változtatsz ezen, akkor mindig is ilyen fáradt leszel és nem lesz kiút ebből a mókuskerékből. Kata például olyan kiscsoportos oktatásokat tart, amikhez 500 dolláros számlát kell nyitni, vagy annyi letétet elhelyezni, ha már meglévő ügyfél valaki.

5. A sikeres emberek sikeres emberekkel veszik körül magukat

A kapcsolataid a sikerednek az egyik kulcsa. Legyenek sokkal sikeresebb emberek körülötted, mint te magad. Elég, ha csak egy valamiben sikeresebbek és legyen az a példa az alap. Az emberi természet ilyenkor arra törekszik, hogy Ő maga is ilyenné váljon, még akkor is, ha ez csak tudatalatti szinten dolgozik és nem érzed. Idővel változni fognak a dolgok. Ha lusta emberekkel veszed magad körül, akkor te magad is lustulni fogsz. Ha nem ismersz senkit, akkor kezdésnek gyere el a szemináriumokra. Lesznek olyan sikeres traderek, akiket én személy szerint ismerek. Beszélgess velük, vegyülj el.

6. A sikeres emberek felelősséget tudnak vállalni

Sokan nem vállalnak felelősséget a tetteikért. Mindenki más a hibás: a piac, a brókercég, a pénzkezelő stb... A sikertelen emberek paradox mivolta, hogy ők hozzák meg a döntést, de mindig más a hibás. Ha viszont jól jönnek ki valamiből, akkor ők a Szuper Hősök. Ha tudjuk és elfogadjuk, hogy mi voltunk a hibásak, akkor tudunk ez ellen tenni is. Tudunk változtatni a jövőn és eltudjuk kerülni az újabb tévedést.

7. A sikeres emberek hisznek magukban

De most komolyan...ha Te nem hiszel magadban, akkor miért hinne benned más valaki. A sikeres emberek már sokkal hamarabb hittek magukban, mint mielőtt sikeresek lettek. Lesznek, akik lebeszélni akarnak, példát mutatnak, hogy miért ne csináld azt amit akarsz. Higgyetek magatokban, ezzel kezdődik minden!

Bármennyire is hihetetlen, hogy egy brókercég azt akarja, hogy sikeres legyél, hidd el, nem azért szervezünk ingyenes szemináriumokat és ingyenes online kurzusokat, mert ez a hobbink (bár bevalljuk, a pozitív visszajelzések miatt meglehetősen szeretjük ezt az elfoglaltságot)... Az Admiral Markets a világon mindenhol céljaként tűzte magának, hogy megadja ügyfeleinek a kereskedés élményét azáltal, hogy színvonalas és profi oktatásokat nyújt. A 2016 Legjobb Forex Oktatója brit díj is erről árulkodik.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ne állj neki tanulás nélkül a kereskedésnek, mert annak a legtöbb esetben elég fájdalmas eredményei vannak.

Wéber Kata kiscsoportos szemináriumain külön odafigyel arra, hogy mi érdekli a résztvevőket és felhívja a figyelmet azokra a veszélyekre, amiket a kereskedés közben tapasztalhatunk. A szeminárium témája többek között a chartelemzés, a trendek felismerése, a veszteségminimalizálás és a megfelelő stratégia alkalmazása.

A szemináriumok mellett az online oktatásra is hangsúlyt fektetünk, ingyenes Zero to Hero programunkon például lépésről lépésre elmélyülhetsz a kereskedés alapjaiban és azon túl. Minden nap egy új videóanyag áll rendelkezésedre, Te osztod be, mikor nézed meg.

Sok Sikert!

Zalán