76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

A Google katasztrofális gyorsjelentéssel állt elő! Az elemzők mégis emelik a célárakat! Miért?

November 06, 2019 12:15

A Google anyavállalata, az Alphabet nagy csalódást okozó és a vártnál sokkal gyengébb harmadik negyedéves nyereséget jelentett. A bevételek és főképp azok hiánya először megrázta a piacot. A részvény azonban mindössze csak 2% -kal esett vissza, miután több elemző - meglepő módon - megemelte a részvényeikre vonatkozó célárakat. Mi folyik itt, és mit jelent az Alphabet részvényárfolyamának további emelkedése? Derítsük ki!

Az Alphabet sokkoló bevételi hiánya: A rejtett tényezők a háttérben

Október 28-án, hétfőn piaczárás után az Alphabet 10,12 dollár részvényenkénti bevételi eredményt jelentett. A piac 12,32 dollárt várt. Ez a szám szintén jóval alacsonyabb az egy évvel ezelőtti negyedévben elért 13,06 dolláros részvényenkénti eredménynél.

Számos rövidtávú kereskedő úgy reagált a számokra, hogy az állományt körülbelül 2% -kal csökkentette, amikor a piac újból megnyílt a kereskedés számára. A visszaesés azonban mérsékelt volt, mivel sok elemző és befektető arra hagyatkozott, hogy a profitveszteség a társaság részéről az Uber Technologies, a Lyft és a Slack Technologies részesedéseiben bekövetkezett nagy - és egyedülálló - leírások miatt következett be, egyéb befektetéseken túlmenően.

Valójában a részletes negyedéves jelentés azt mutatja, hogy az Alphabet 40,5 milliárd dolláros bevételt produkált - ez 20% -kal több az egy évvel ezelőtti negyedévnél. A Google hirdetési bevételei szintén 17% -kal javultak az előző év azonos időszakához képest, mialatt a Google Properties 28,65 milliárd dollárral vezető helyen áll a bevételek tekintetében - ami 19% -kal magasabb az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez végső soron nem rossz eredmény.

Az Alphabet részvényárfolyamának viszonylagos gyengesége annak tulajdonítható ezen felül, hogy a cég korábban ajánlatot tett a Fitbit cég kivásárlására, mely cég részvényeinek értéke 42% -kal nőtt a hírek hatására! A Traderek számára ebből az a legfőbb tanulság, hogy először mindig végezzék el a házi feladatot, ahelyett, hogy csakis újság szalagcímek kijelentéseire támaszkodnának. Vess egy pillantást az Alphabet részvényárfolyamára.

Hogyan lehet Alphabet részvénnyel kereskedni?

Az Admiral Markets segítségével spekulálhatsz az Alphabet részvény árára CFD, vagyis Contracts for Difference termék felhasználásával. Alapvetõen ez hozzásegíti a Tradereket, hogy tőkeáttéttel tudják az adott származtatott instrumentumot megvásárolni vagy eladni.

Az alábbiakban látható az Alphabet részvényárfolyamának hosszú távú heti grafikonja:

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5, GOOG, Heti - Adatok: 2016. február 21-től2019. Október 29-ig, letöltve 2019. október 24-én, 19:42 órakor, GMT - Megjegyzés: A múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli eredményeknek.

A fenti hosszú távú grafikonon láthatjuk, hogy az Alphabet részvény ára növekszik, néhány erős hosszú távú trenddel a piacon 2018 óta. A mostani negyedéves jelentés kihirdetése előtt az Alphabet részvény árfolyama rövidebb időre egy történelmi csúcsot is megütött, mielőtt harmadik alkalommal pattant le az 1300 dolláros árszinttől.

A fekete vízszintes ellenállás vonal azt az árszintet jelzi, melyet a vásárlók a kezdetektől képtelenek áttörni. Valójában a hosszú távú trendvonalat berajzolva, amely tartósan nyomta felfelé az árakat, az derül ki, hogy az Alphabet részvény egy emelkedő háromszög alakzatnak nevezett klasszikus chart mintán belül kereskedhető, az alábbi ábra szerint:

Forrás: Admiral Markets MetaTrader 5, GOOG, Heti Chart - Adatok: 2016. február 21-től2019. Október 29-ig, letöltve 2019. október 24-én, 19:52 órakor (GMT) - Megjegyzés: A múltbeli teljesítmény nem megbízható mutatója a jövőbeli eredményeknek.

Az ilyen típusú alakzat esetén a piac hajlamos a felső ellenállás és az alsó támaszvonal között (feketével jelölt vonal) mozogni. Valójában az Alphabet részvény továbbra is hosszú távú konszolidációban van, közte kialakuló mini-trendekkel. Jelenleg viszont a részvény ára kritikus ponton van. Folytatja-e a mozgást az emelkedő háromszög keretein belül, és visszaesik az 1300 dolláros szintről, vagy ez egyszer kilő, és átszakad az ellenállás?

A CNN Business által megkérdezett 41 elemző válasza alapján az Alphabet részvény átlagos célára 1450 dollár,melyből a legmagasabb 1,907 dollár, a legalacsonyabb pedig, 1250 dollár. Miközben az elemzők árszintet érintő becslései folyamatosan változhatnak, az általuk jelzett átlagos célár jelentős felfelé kitörési lehetőséget jelent - ha a vásárlók a vízszintes ellenállási vonal fölött, valamivel az 1300 dolláros árszint alatt tudnak áttörni.

Míg az Alphabet negyedéves beszámolóját érintő hírek elsőre sötét képet festenek, az abban rejlő részletek valami sokkal vonzóbbat. Te hogy fogsz vele kereskedni?

Ha kedvet kaptál a kereskedés elkezdésére, vagy ez a cikk további betekintést nyújtott a meglévő kereskedési ismereteid mellé, örömmel tudatjuk, hogy teljesen ingyenesen letöltheted az Admiral Markets által biztosított MetaTrader 5 kereskedési platformot, és további hasznos eszközökhöz férhetsz hozzá, például haladó szintű kereskedési funkciókhoz, több idősíkhoz, grafikon típushoz valamint indikátorhoz! Kattints az alábbi bannerre az ingyenes letöltés megkezdéséhez:

MT5


A fenti adatok további információkat nyújtanak az Admiral Markets honlapján közzétett összes elemzéshez, becsléshez, prognózishoz, előrejelzéshez vagy egyéb hasonló értékeléshez vagy információhoz (a továbbiakban: Elemzések). A befektetési döntések meghozatala előtt kérjük, figyeljen oda a következőkre:

1. A cikk tartalma marketing kommunikáció. A megjelenített tartalom kizárólag informatív célokat szolgál, és semmi esetre sem értelmezhető befektetési tanácsadásként vagy ajánlásként. Nem a befektetéssel kapcsolatos elemzések függetlenségének előmozdítását célzó jogi előírásoknak megfelelően készült, és nem képezi semmiféle tilalom vagy korlátozás tárgyát, bárminemű befektetéssel kapcsolatos elemzés előterjesztését megelőzően.

2. Az Admiral Markets nem vállalja a felelősséget az ügyfelei befektetési döntéseiért és azokból származó esetleges veszteségeiért, akkor sem ha ezt a döntést az Admiral Markets elemzéseire alapozva hozták meg.

3. Annak érdekében, hogy az ügyfelek érdekei védhetők legyenek és az elemzés tárgyilagossága ne sérüljön meg, az Admiral Markets megfelelő belső eljárásokat hozott létre az összeférhetetlenség megelőzésére és kezelésére.

4. Az Elemzés Jitan Solanski, független közreműködő (a továbbiakban: Szerző) személyes becslései alapján készült.

5. Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elemzés összes forrása megbízható legyen, és hogy minden információt, amennyire csak lehetséges, érthető, időszerű, pontos és teljeskörűen mutassunk be, az Admiral Markets nem garantálja az elemzésben szereplő információk pontosságát vagy teljességét. A bemutatott számok múltbeli teljesítményre vonatkozó adatok, amelyek nem megbízható mutatók a jövőbeli eredményekre.

6. Az Admiral Markets által feltüntetett pénzügyi instrumentumok bármilyen korábbi vagy modellezett teljesítménye nem értelmezhető kifejezett ígéretnek, tanácsadásnak, garanciavállalásnak vagy következtetésnek semmilyen jövőbeli teljesítményre vonatkozóan. A pénzügyi instrumentum értékének növekedése és csökkenése, valamint az eszköz értékmegőrzése nem garantált.

7. A tőkeáttételes termékek (beleértve a CFD-ket) spekulatív jellegűek, amelyek profitot és veszteséget is eredményezhetnek. A kereskedés megkezdése előtt bizonyosodjon meg arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.