Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Online Kereskedés Jövője: Milyen lesz a kereskedésed 2017-ben? [Ingyenes eBook]

December 27, 2016 15:03

Egy olyan világban, ahol a HFT kereskedés és az algoritmusok uralják a piacot, szinte lehetetlen nyerő szabályrendszert/stratégiát kialakítani a technológia segítsége nélkül.

A kereskedési eszközök segítenek kiemelkedni a befektetők/kereskedők közül, ám még a legfejlettebb kereskedési eszközök sem nyújtanak teljes sikert a kereskedésben… Mi az, amivel profit lehetőségeit mégis megsokszorozhatjuk? Fontos, hogy az eszközök, a chartok és az indikátorok közötti management gördülékeny legyen és emellett olyan beállításokat érdemes használni, amelyekkel elkerülheted a piaci rés vagy a slippage tágulása miatt bekövetkezett veszteséget.

Szerencsére a legújabb technológiai trendek már lehetővé teszik számunkra, hogy akár egy platformon kezeld a különböző, leghasznosabb eszközöket, valamint hogy olyan beállításokat használj, amelyekkel csökkentheted a kereskedés kockázatát. Ez az ingyenes eBook segíteni fog Neked abban, hogy megtanuld, hogyan hozd ki magadból a tudatos tradert!

Mivel fogsz találkozni az elkövetkezendő években?

  • A HFT kereskedéssel
  • Az automatizált kereskedéssel
  • Az extrém piaci körülmények közötti kereskedéssel

Készen állsz az online kereskedés jövőjére? Töltsd le az ingyenes eBook-ot!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.